#53 Barış Alper Yılmaz

Bu adam geçen senede solda başladı aynı bu yorumları yaptık hepimiz, sonra sağa geçti bir anda iyi oynamaya başladı. Bana kalırsa kesinlikle maximum hamle oyuncusu ama şu adamın solda oynayamadığını okan buruk hariç görmeyen bir insan olduğunu sanmıyorum. At sağa en azından dümdüz sürüp orta kesiyor. İlk dokunuşu kötü olan oyuncu ters kanatta oynamaz zaten kontrol edene kadar karşısındaki adam çok rahat pozisyon alıyor, bunu bilmek için futbolu bile bilmeye gerek yok.

Ben de laf ettim ama şuunu da söylemek lazım, adam geçen sezon 80 maça çıktı üstüne dünya kupası oynadı, kampa girdi ve yine oynamaya devam ediyor. Biraz dinlenmesi faydasına olacaktır.

Ilk kez fizik olarak yetersiz

Tamamen fiziksel bir oyunu olan oyuncu bu konu da yetersiz kalinca dogal olarak performansini da etkiler bu durum

Cok yoruldu

Toparlanmasi icin dinlenmesi sart

Sane yokken bile sağda oynamadı okan mi istiyor kendi mi istiyor anlamadım. Azalarak bitiyor herif piyasası boku yedi zaten

2. Yediğimiz golde uyuyormuydun. Adam arkadan gelip önündeki topa vurdu. Seni seviyorum ama beni sinir ediyorsun. Çok kotu başladın sezona

Fiziken de kötü halde

Göztepe maçından umutluydum, maç onun tarzına uygundu ama yine etkisiz kaldı

Toparlamalı yoksa rakibi yıpratma işi tek Osimhen'e kalıyor

Barış yerine Eren bile oynasa daha iyi olurduk bugün. Zorla oynuyorsa kalmasının ne faydası olacak bize.

Barış'ı en kötü zamanında savunan biriyim ama görüntüsü hiç olmadığı kadar kötü ve artık ayrılık vakti geldi ve geçiyor gibi. İki taraf için de ritim kaçmadan varsa güzel teklif değerlendirelim yoksa kendisi parasını almaya devam eder, üzülen de biz oluruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt