#53 Barış Alper Yılmaz

Bir süre yedek kalsın iyi gelir. Batrakov in Barış yedek olursa takımın IQ sü bir anda level atlar

Solda pek olmuyor gibi artık. Sağda çok daha etkili.
Bir süre yedekten devam.. sonra da fırsat oldukça sağda denenmeli.

yine premier ligden yağan 50şer milyonluk teklifleri birer birer reddedip takımda kalmış helal, bekleyelim biraz daha 100 milyonluk süpriz teklif gelir belki

#te allam
arap çölleri için ekran karartan adam premier ligten bir takımdan ciddili teklif gelse açlık grevine başlardı heral

HRS7zSAXAAMw_lP.webp

Gerçekten düşündürücü. 45'te adamı göz göre göre tehlikeli yerde formasından çekip adamlara son dakika pozisyon fırsatı verecekti.

Hiç çekilmiyorsun bu sezon başı.

Forvette acayip iştahlı gördüm. Osimheni o kadar izledi ki nasıl oynaması gerektiğini öğrenmiş. Günün sonunda bize iyiki osimhen sakatlanmış dedirtmez inş. Şaka gibi

brom sen de 5 yıldır galatasaray'da oynuyon, yarım dalya milli olacan nerdeyse. biraz akıl yav onca yeteneğe karikatüre dönecen artık.

Ben bu işten bir şey anlamadım. Satamadık, kadrodan düştü, girince de fena bocalıyor.

Vites yükseltmeli. Giremedi sezona. Çok aşağılarda tempo olarak. Performans koymalı ortaya.

Hiç birşey demem, gayet istekliydi. Ama bir gariplik var üzerinde, mentali mi bozuldu, fiziki mi eksiği var artık halledecekler bir şekilde. Zaten azız kulübede, Barış çok önemli bu sezon, toparlaması lazım ivedi olarak.

son 3 haftadaki performans kıyaslamasıyla sane'nin önündedir gözümde. beceriksiz de olsa en azından ödlek gibi toptan kaçmıyor. kaptırınca peşinden koşuyor. sane de alsın maaşını kenarda saçını yağlasın. 12 milyonsa 12 milyon, sokayım maaşına, sanki ilk defa bok yatırım yaptık da bunu kurtarmaya çalışacaz.

Şuna Güreş değil de futbol oynadığı hatırlatılsın, faul aldırma dan dun vurma amacı, sezon başından beri 0 katkı, Leao neden istendi Barış biliyor musun yetersiZsin diye, şuan yetersizlik bile az kalır performansa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt