#53 Barış Alper Yılmaz

sdaasd.webp

Çok kötüydü yine, bir ara pas verip koşu attı 4 rakibin arasına giden bir koşu oldu boşa kaçmak yerine. Derhal dinlendirilmeli

Bravo Baris, her sene ustune koyarak daha kotu oynayan oyuncu olmayi nasil basariyorsun pes vallahi. Malesef gecen sene gitmek istediginde gonderilmesi gerekiyordu.

2002 dünya kupası sonrası bir süre kontak kapatan Hasan Şaş gibi.

Toparlayacaktır ama ya bizde ya da başka takımda. Bakalım.

Dünya kupasından sonra özgüveni çok kırık ve motivasyonsuz gözüküyor. Ayrıca fiziki olarak yorgun. 2-3 hafta sonra normale döner

Rezalet durumda, eksik oynatıyor ve eksi yazıyor.

Nefes alamayacak vaziyette. Çok üzücü. Sahada ne yaptığını bilmiyor. Bi de donup kalıyor manasız şekilde beyin vitesi boşa sallıyor bakaklıyor pozisyon içindeyken

Son düzenleme:
Sezona çok kötü başladı yani Barış standardı olan bir oyuncu ve üst üste 3 maç bu kadar etkisiz oynadığını hatırlamıyorum. Bu performans seviyesiyle 11'de devam etmesini mümkün görmüyorum, Leao ile rekabet verebilmesi için en iyi versiyonunda olması şart gerçi o bile yetmeyebilir.

Sane'nin azıcık kıpırdanması > overall Barış Alper Yılmaz

Topçumuza saygısızlık etmek gibi olmasın ama biraz hız + boğuşabilme kabiliyeti ile pikini yaptı zaten. Birkaç aksiyon dışında paso jog attı herif sağa sola.

Allah'tan Leao var artık

Uzun zamandır Barışı fiziksel olarak bu kadar düşük görmemiştik.Hadi mental aliskiniz da fiziksel neden bu kadar düşük?İkili mücadelelerin neredeyse tamamına yakınında mağlup çıkıyor 3 maçtır.O buldozer Barıştan eser yok şimdi:)

bence toparlayacaktır ancak nasibi çok zorluyoruz bu şekilde olmaz.Belki gitmek istediği için konsantre de olamıyordur yada eski isteği de olmayabilir.35-40 değerini de buluyor hem onun hem bizim için en iyisi yeni bir sayfa açmasına izin vermekti bence.Oyuncu daha da çok düşerse bu sefer hem bir oyuncu kaybetmiş hem alabileceğin parayı kaybetmiş oluyorsun ben doğru bulmuyorum kalmasını , çok beğendiğim bir oyuncu bu arada 2 maçla kendisinden vazgeçmem ama hem kendisi hem bizim için gitmesi daha iyi olurdu

Bence yorgun. Geçen sene kaç maça çıktı? Üstüne Dünya kupası falan hemen kamp işleri. Kolay değil böyle fiziksel oynayan adama. Bak osi dünya kupası yoktu nasıl bomba girdi sezona. Dünya kupasında oynamış olsa böyle başlangıç yapamazdı bence o da

Bence yorgun. Geçen sene kaç maça çıktı? Üstüne Dünya kupası falan hemen kamp işleri. Kolay değil böyle fiziksel oynayan adama. Bak osi dünya kupası yoktu nasıl bomba girdi sezona. Dünya kupasında oynamış olsa böyle başlangıç yapamazdı bence o da
Satılmak için bilerek kötü oynuyor bile olabilir. Dönem kapanınca göreceğiz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt