#53 Barış Alper Yılmaz

Sinirli değilim dün de yazmıştım sadece büyük hayal kırıklığına uğradım.

Ulan en güvendiğim adamdı. Sen de satıyorsan biz kime güvenecez abi?

Kuran çarpsın seni osimhenden daha çok seviyordum bu yaptığın kahpeliği ömrüm boyunca unutmam ülkedeki tüm cimbomlular affetse ben affetmem hakkımda helal değil seni sen yapan bu kulübe, el üstünde tutan taraftara bu yapılırmıydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Menajerlerin oyununa gelerek, bizi enayi yerine koyabileceklerini düşünmüş.
Suan kadroyu zaten yokmus gibi kuracagiz bakalim etrafindaki şak şakçılar gidip yalniz kalinca dev aynasinda nasil görüneceksin. ?

Gidip gitmemen umrunda değil ama bu biraz onur meselesine dönüstü kimse bizi kaziklayamaz.

Sana emek veren Okan hocanin kariyerini bile riske attin su an.

Yaptiklarina hala inanamiyorum, cok büyük hayal kirikligi yasatti gercekten

Herkesten beklerdim ama Baris‘tan asla

2 günde bütün sevgiyi, güzel anilari cöp ettin ve kendini bitirdin

Bir yerden hala samimi sekilde özür dileyip o serefsiz menajere tekmeyi koyar diye ümit ediyorum ama düsündükce sinirleniyorum ulan antrenmanlara cikmamak nedir yav

Idmana cikmamasi çok yanlış ama senelik 10 milyon icin gitmek istemesi çok kızılacak birsey degil benim icin. Yaptigi yanlışın zararı kendine oldu. Hainlik falan bir durum yok ortada. Arap kulübü Galatasaray'a Baris icin 80 milyon teklif etseydi, bizde Baris'a gitmesi icin baski yapsaydık, hainlik mi yapmış olacaktik ?

3 gündür şikecilerin medyadaki satılık adamlarına meze ettin ya şu durumu. Yazıklar olsun

Zerre kadar akılda yokmuş bu çocukta. Menajeri cahil barış ondan 2 kat daha cahil

Umarım yönetim bu akılsıza yeni sözleşme verme saçmalığına girmez

işin en ilgincini söyleyim mi ? barış kendini %100 haklı görmüyorsa hiçbir şey bilmiyorum. o kadar iddialıyım. hatayı tamamen kulübe buluyor hala.

zamaninda fener icin paylasimlari olmus, yillar öncesinden, ereninde, kereminde var biz anliyacagin hep fenerlileri toplamisiz!!!
herkes küçüklüğünde farklı takımları tutmuş olabilir. fb'den de gs'yı tutan bir sürü oyuncu geldi geçti. böyle şeylere takılmayın.

herkes küçüklüğünde farklı takımları tutmuş olabilir. fb'den de gs'yı tutan bir sürü oyuncu geldi geçti. böyle şeylere takılmayın.
takilirim ben üc kurus icin koca cinari satan sahislar kapimizdan iceri giremez! nasil sevdiysek öylede sileriz. yemisim barisi, baris kim, yoktan biz var ettik.

Menajerinde canli TV de "bakin maasi 2 M euroya denk geliyor" diye isin aslini ifsa etmesiyle beraber zaten transfer olmayacagi belli oldu.

Neom un ilgisini bu herifler maasini pompalamak icin kullanmis.

Olacaklar belli, 2 hafta mirin kirin sonra ozurler bilmemneler. Sahada hirsli oynayip gonul alma.

Tamamen 1 ay (minimum) BAY in takimdan ayri kalacak olmasindan baska etkisi olmayacak bu isin.

Cikip derhal bir aciklama yapmali - sustugu surece kendisni donulmez yola sokuyor.

takilirim ben üc kurus icin koca cinari satan sahislar kapimizdan iceri giremez! nasil sevdiysek öylede sileriz. yemisim barisi, baris kim, yoktan biz var ettik.
3 kuruş için koca çınarı satmasına takılabilirsin. :D

çocukken başka takımı tutmasına takılma diyorum. her zaman böyle onlarca topçu olacaktır her kulüpte de vardır. bambaşka iki şeyden bahsediyoruz.

Geri
Üst Alt