Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinirimizi bir yerden almak lazım ama renkdasPuan kaybı olursa bunun Barış ile ne gibi bir alakası olacak abi paranoyak oldunuz iyice. 75 milyonluk santraforun var, Sane'ler Torreira'lar var, gidip Kayseri'yi yenemeyip Barış'a nasıl bir suç yüklemeyi planlıyorsunuz?
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sol tarafa kurban bayrami zamani, develeri falan topluyorlardir. Oraya Cena sevinci yapar.Ekli dosyayı görüntüle 300013
Giderse gol atınca hangi tribününe koşar acaba
2.5 kazanan biri bir anda 10 milyonluk teklif alırsa sasirip hata yapabilir ama ben 3 kere idamana cikmadi diye Baris'a hain demem. Bu davranisini sürdürürse o zaman farklı.Çok yanlış bir yorum. Gitmek isteyebilirsin ama lig başlamışken, transferin bitmesine 2 hafta kalmışken, idmana çıkmayarak, kulübe fiyat düşürmesi için baskı yaparak böyle bir kepazelik yapamazsın. O zaman biz de futbolcuları gitmek istemedikleri kulübe baskı yaparak zorla satabiliriz senin mantığınla. Dıngonun ahırı değil ki burası öyle ağustos ortasında ben gidiyorum diyeceksin. Ayrıca seni sen yapan kulübe yaptığın hainlik ayrı bir küfürlük mevzu