#53 Barış Alper Yılmaz

barış kesin gidiyor algısını yaymaya çalışıyorlar..

Bu meseleden önce biraz daha zam hakkıydı ve yapılırdı zaten de artık kalsa bile kesinlikle 1 kuruş bile zam yapılmamalı çünkü büyük stratejik hata olur. Ağlayarak, huzursuzluk çıkararak istediğini almış olur ve bu kulübe büyük zarar verir

Bu ligde puan kaybı çok az olur..Bu maçta puan kaybedersek barış efendi 40 milyonluk camiaya nasıl hesap verecek..sen topunu oyna transferini yöneticiler ile gorusmeye devam et.bu menajer bozuntuları ve ali koç beraber çalışıyor.. amaç bizi içten çökertmek.. karaktersiz oyuncularımız da buna müsaade ediyor..bunu 50 milyona satıp yerine jeremy doku veya lookman çekerim..Bu şahıs zaten kerem gibi 2 sene sonra fenerin kapısında yatar..nasıl rezil oldugunu uzaktan izleriz..

Puan kaybı olursa bunun Barış ile ne gibi bir alakası olacak abi paranoyak oldunuz iyice. 75 milyonluk santraforun var, Sane'ler Torreira'lar var, gidip Kayseri'yi yenemeyip Barış'a nasıl bir suç yüklemeyi planlıyorsunuz?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan kaybı olursa bunun Barış ile ne gibi bir alakası olacak abi paranoyak oldunuz iyice. 75 milyonluk santraforun var, Sane'ler Torreira'lar var, gidip Kayseri'yi yenemeyip Barış'a nasıl bir suç yüklemeyi planlıyorsunuz?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinirimizi bir yerden almak lazım ama renkdas

Çok yanlış bir yorum. Gitmek isteyebilirsin ama lig başlamışken, transferin bitmesine 2 hafta kalmışken, idmana çıkmayarak, kulübe fiyat düşürmesi için baskı yaparak böyle bir kepazelik yapamazsın. O zaman biz de futbolcuları gitmek istemedikleri kulübe baskı yaparak zorla satabiliriz senin mantığınla. Dıngonun ahırı değil ki burası öyle ağustos ortasında ben gidiyorum diyeceksin. Ayrıca seni sen yapan kulübe yaptığın hainlik ayrı bir küfürlük mevzu
2.5 kazanan biri bir anda 10 milyonluk teklif alırsa sasirip hata yapabilir ama ben 3 kere idamana cikmadi diye Baris'a hain demem. Bu davranisini sürdürürse o zaman farklı.
Ayrica, sezonun ilk iki macinin belkide en iyi oyuncusu Baris'ti, hiç isteksiz gibi falan görünmedi.

Geri
Üst Alt