#53 Barış Alper Yılmaz

Siyah story ve hasta numarasi yapip idmana cikmamasi her ne olduysa olsun Barisi hatali cikarir ,

''hadi bana küstün, ahmete mehmete küstün, ulan galatasaraya nasıl küseceksin?''

idmana cikmama ve maca cikmak istememe Galatasaraya ihanettir

Mesela Bülent Korkmaz ve Ümit Davala da çıkıp Hasan Şaş gibi bir şeyler söylese, Barış aleyhine döner bütün hava. Hasan Şaş doğru bir tavır sergilemiş.

Son düzenleme:
herkes küçüklüğünde farklı takımları tutmuş olabilir. fb'den de gs'yı tutan bir sürü oyuncu geldi geçti. böyle şeylere takılmayın.
GS'de GS'li yerli topçular; Yunus, Berkan, Ahmet, Metehan ve Efe Akman.

Diğer hepsi öldüren şüphe!

Febe'deki Gs'li topçular; Yousef Akçiçek, Fincancan Kahveci, Mhy eniği, Çağlar Söyüncü, Bartuğ, Oğuz Aydın, Cengiz, Emre Mor, Sofyan Amrabat

göründüğü üzere fb de daha çok GSli topçu var bizden!

Siyah story ve hasta numarasi yapip idmana cikmamasi her ne olduysa olsun Barisi hatali cikarir ,

''hadi bana küstün, ahmete mehmete küstün, ulan galatasaraya nasıl küseceksin?''

idmana cikmama ve maca cikmak istememe Galatasaraya ihanettir
Sessiz kaldigi surece kariyerini irfan can kahveci seviyesine demir atma pozisyonuna getiriyor.

Kendi bilecegi is - taraftar sinirli tabii hakli olarak, saydiriyor su an, kulup ve ultraslan gayet iyi pozisyon aldi.

Sahne Baris'in su an.

Bu olay sadece barış olayı değil barış umurumda değil ister gider ister kalır. Kesinlikle taviz verilmemesi gerekiyor bugün buna taviz verirsen yarın yunus da işte Eren de ister torreira da ister. Göndermezseniz maasima zam yapmazsanız antrenmana çıkmam derler.
Hiçbir oyuncu bir daha böyle şeye kalkışması gözdağı verilmeli

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sessiz kaldigi surece kariyerini irfan can kahveci seviyesine demir atma pozisyonuna getiriyor.

Kendi bilecegi is - taraftar sinirli tabii hakli olarak, saydiriyor su an, kulup ve ultraslan gayet iyi pozisyon aldi.

Sahne Baris'in su an.

Menejerler para koparmak icin Barisi kandirdilar , Baris'ta kandi.
Baris zannediyorki onun iyiligi icin yapiyorlar, cocugu bitirdiler haberi yok.
25 yasinda sampiyonlar ligi ve dunya kupasi garantisi varken arabistana gidenin cok akilli oldugunu dusunmuyorum.

Birisi bir an once ''Baris olm napiyon sen'' deyip cocugu uyandirmasi gerekir

Menejerler para koparmak icin Barisi kandirdilar , Baris'ta kandi.
Baris zannediyorki onun iyiligi icin yapiyorlar, cocugu bitirdiler haberi yok.
25 yasinda sampiyonlar ligi ve dunya kupasi garantisi varken arabistana gidenin cok akilli oldugunu dusunmuyorum.

Birisi bir an once ''Baris olm napiyon sen'' deyip cocugu uyandirmasi gerekir
Arabistan realist bir durum degil, bizde ilk oyle sandik sonucta. Bologna nin teklifinin cok ustunde degil misal. Ciddiye alinacak bir durum degil

Burda fenerli networkun bu isi bulandirmasi. Herifler ABD - Rusya soguk savas donemi gibi calisip cabaliyor.

Taraftar olmasa bile yonetim su an BAY i kendi haline birakmamali. İlgilenmeli , cozum yolu bulmali (cunku transfer olmayacak) . He niyeti yoksa, kafayi cizmisse, 3 yil ziyan olur kariyeri.

Sonra Cengiz gibi takilir bos bos

Arabistan realist bir durum degil, bizde ilk oyle sandik sonucta. Bologna nin teklifinin cok ustunde degil misal. Ciddiye alinacak bir durum degil

Burda fenerli networkun bu isi bulandirmasi. Herifler ABD - Rusya soguk savas donemi gibi calisip cabaliyor.

Taraftar olmasa bile yonetim su an BAY i kendi haline birakmamali. İlgilenmeli , cozum yolu bulmali (cunku transfer olmayacak) . He niyeti yoksa, kafayi cizmisse, 3 yil ziyan olur kariyeri.

Sonra Cengiz gibi takilir bos bos
kendi bilir

Barisa o kadar sinirliyim ki , Kerem nefreti kalmadi icimde
Kerem elini acik oynadi gayet, niyetini, tavrini, gizli ruh hastaligini arkaplanda isletmedi. Mizmizin teki oldugunu herkes gordu,anladi.

Barisin yaptigi harbiden sirtindan hancer seviyesi. Daha fena.

Kerem elini acik oynadi gayet, niyetini, tavrini, gizli ruh hastaligini arkaplanda isletmedi. Mizmizin teki oldugunu herkes gordu,anladi.

Barisin yaptigi harbiden sirtindan hancer seviyesi. Daha fena.
seninle ayni fikirde olmam gozumu yasartti bi tik , Baris alpere suan sinirim herseyin ustunde.

Neomun görevlendirdiği manager Mustafa Mohammedin menajeriymiş. Onunda Türkiyedeki ortağı biri bu herif diğeri de yine başka bir menajer. Adamların söylediği Keçiören tarafını biz hallettik Barış tarafını siz halledin. 3 menejere toplamda 10m avro keçiören'e 6 milyon avro geri kalan tutarda 35 Galatasaray'a şeklinde. Anlaşma var. By şerefsizliği Neom düşünmemiş yalı çocuğu ve avanesi düzenlemiştir bence

Geri
Üst Alt