#53 Barış Alper Yılmaz

Siyah story ve hasta numarasi yapip idmana cikmamasi her ne olduysa olsun Barisi hatali cikarir ,

''hadi bana küstün, ahmete mehmete küstün, ulan galatasaraya nasıl küseceksin?''

idmana cikmama ve maca cikmak istememe Galatasaraya ihanettir

herkes küçüklüğünde farklı takımları tutmuş olabilir. fb'den de gs'yı tutan bir sürü oyuncu geldi geçti. böyle şeylere takılmayın.
GS'de GS'li yerli topçular; Yunus, Berkan, Ahmet, Metehan ve Efe Akman.

Diğer hepsi öldüren şüphe!

Febe'deki Gs'li topçular; Yousef Akçiçek, Fincancan Kahveci, Mhy eniği, Çağlar Söyüncü, Bartuğ, Oğuz Aydın, Cengiz, Emre Mor, Sofyan Amrabat

göründüğü üzere fb de daha çok GSli topçu var bizden!

Siyah story ve hasta numarasi yapip idmana cikmamasi her ne olduysa olsun Barisi hatali cikarir ,

''hadi bana küstün, ahmete mehmete küstün, ulan galatasaraya nasıl küseceksin?''

idmana cikmama ve maca cikmak istememe Galatasaraya ihanettir
Sessiz kaldigi surece kariyerini irfan can kahveci seviyesine demir atma pozisyonuna getiriyor.

Kendi bilecegi is - taraftar sinirli tabii hakli olarak, saydiriyor su an, kulup ve ultraslan gayet iyi pozisyon aldi.

Sahne Baris'in su an.

Bu olay sadece barış olayı değil barış umurumda değil ister gider ister kalır. Kesinlikle taviz verilmemesi gerekiyor bugün buna taviz verirsen yarın yunus da işte Eren de ister torreira da ister. Göndermezseniz maasima zam yapmazsanız antrenmana çıkmam derler.
Hiçbir oyuncu bir daha böyle şeye kalkışması gözdağı verilmeli

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sessiz kaldigi surece kariyerini irfan can kahveci seviyesine demir atma pozisyonuna getiriyor.

Kendi bilecegi is - taraftar sinirli tabii hakli olarak, saydiriyor su an, kulup ve ultraslan gayet iyi pozisyon aldi.

Sahne Baris'in su an.

Menejerler para koparmak icin Barisi kandirdilar , Baris'ta kandi.
Baris zannediyorki onun iyiligi icin yapiyorlar, cocugu bitirdiler haberi yok.
25 yasinda sampiyonlar ligi ve dunya kupasi garantisi varken arabistana gidenin cok akilli oldugunu dusunmuyorum.

Birisi bir an once ''Baris olm napiyon sen'' deyip cocugu uyandirmasi gerekir

Menejerler para koparmak icin Barisi kandirdilar , Baris'ta kandi.
Baris zannediyorki onun iyiligi icin yapiyorlar, cocugu bitirdiler haberi yok.
25 yasinda sampiyonlar ligi ve dunya kupasi garantisi varken arabistana gidenin cok akilli oldugunu dusunmuyorum.

Birisi bir an once ''Baris olm napiyon sen'' deyip cocugu uyandirmasi gerekir
Arabistan realist bir durum degil, bizde ilk oyle sandik sonucta. Bologna nin teklifinin cok ustunde degil misal. Ciddiye alinacak bir durum degil

Burda fenerli networkun bu isi bulandirmasi. Herifler ABD - Rusya soguk savas donemi gibi calisip cabaliyor.

Taraftar olmasa bile yonetim su an BAY i kendi haline birakmamali. İlgilenmeli , cozum yolu bulmali (cunku transfer olmayacak) . He niyeti yoksa, kafayi cizmisse, 3 yil ziyan olur kariyeri.

Sonra Cengiz gibi takilir bos bos

Arabistan realist bir durum degil, bizde ilk oyle sandik sonucta. Bologna nin teklifinin cok ustunde degil misal. Ciddiye alinacak bir durum degil

Burda fenerli networkun bu isi bulandirmasi. Herifler ABD - Rusya soguk savas donemi gibi calisip cabaliyor.

Taraftar olmasa bile yonetim su an BAY i kendi haline birakmamali. İlgilenmeli , cozum yolu bulmali (cunku transfer olmayacak) . He niyeti yoksa, kafayi cizmisse, 3 yil ziyan olur kariyeri.

Sonra Cengiz gibi takilir bos bos
kendi bilir

Barisa o kadar sinirliyim ki , Kerem nefreti kalmadi icimde
Kerem elini acik oynadi gayet, niyetini, tavrini, gizli ruh hastaligini arkaplanda isletmedi. Mizmizin teki oldugunu herkes gordu,anladi.

Barisin yaptigi harbiden sirtindan hancer seviyesi. Daha fena.

Kerem elini acik oynadi gayet, niyetini, tavrini, gizli ruh hastaligini arkaplanda isletmedi. Mizmizin teki oldugunu herkes gordu,anladi.

Barisin yaptigi harbiden sirtindan hancer seviyesi. Daha fena.
seninle ayni fikirde olmam gozumu yasartti bi tik , Baris alpere suan sinirim herseyin ustunde.

Neomun görevlendirdiği manager Mustafa Mohammedin menajeriymiş. Onunda Türkiyedeki ortağı biri bu herif diğeri de yine başka bir menajer. Adamların söylediği Keçiören tarafını biz hallettik Barış tarafını siz halledin. 3 menejere toplamda 10m avro keçiören'e 6 milyon avro geri kalan tutarda 35 Galatasaray'a şeklinde. Anlaşma var. By şerefsizliği Neom düşünmemiş yalı çocuğu ve avanesi düzenlemiştir bence

Kafan karışık diye maça çıkmıyorsun ama menejerin her gördüğü kameraya konuşuyor

Bu çocuğu yiyecekler menajerler umarım kafasını toplar bir an önce

Futbol zekası ve tekniği zayıf fizik güçle oynuyo yarın bir gün fizikten düştümü kaybolur gider bu kafaylada giderse olacak olan o

Idmana cikmamasi çok yanlış ama senelik 10 milyon icin gitmek istemesi çok kızılacak birsey degil benim icin. Yaptigi yanlışın zararı kendine oldu. Hainlik falan bir durum yok ortada. Arap kulübü Galatasaray'a Baris icin 80 milyon teklif etseydi, bizde Baris'a gitmesi icin baski yapsaydık, hainlik mi yapmış olacaktik ?
Çok yanlış bir yorum. Gitmek isteyebilirsin ama lig başlamışken, transferin bitmesine 2 hafta kalmışken, idmana çıkmayarak, kulübe fiyat düşürmesi için baskı yaparak böyle bir kepazelik yapamazsın. O zaman biz de futbolcuları gitmek istemedikleri kulübe baskı yaparak zorla satabiliriz senin mantığınla. Dıngonun ahırı değil ki burası öyle ağustos ortasında ben gidiyorum diyeceksin. Ayrıca seni sen yapan kulübe yaptığın hainlik ayrı bir küfürlük mevzu

Çok yanlış bir yorum. Gitmek isteyebilirsin ama lig başlamışken, transferin bitmesine 2 hafta kalmışken, idmana çıkmayarak, kulübe fiyat düşürmesi için baskı yaparak böyle bir kepazelik yapamazsın. O zaman biz de futbolcuları gitmek istemedikleri kulübe baskı yaparak zorla satabiliriz senin mantığınla. Dıngonun ahırı değil ki burası öyle ağustos ortasında ben gidiyorum diyeceksin. Ayrıca seni sen yapan kulübe yaptığın hainlik ayrı bir küfürlük mevzu
İşin kötü tarafı kadroda düşünülmeyen biride değil. Aksine kadro onun üzerine de yapıldı. Ve sen bunları bile bile klübü böyle ketenpereye getiremezsin. Destek göreceğini sandı ama büyük kolpaya geldi. Barışa kızma sebebimiz aslında gitmek istemesi değil, klübü bu kadar baskı altına alıp katakulliye kalkışması. İlk içsaha maçında yine Okan Buruk tepki almaması için götürmeyecek ve aslında maddi olarak kendince iyi yapıyor olsada Klübün imajına büyük darbe vuracak

Neomun görevlendirdiği manager Mustafa Mohammedin menajeriymiş. Onunda Türkiyedeki ortağı biri bu herif diğeri de yine başka bir menajer. Adamların söylediği Keçiören tarafını biz hallettik Barış tarafını siz halledin. 3 menejere toplamda 10m avro keçiören'e 6 milyon avro geri kalan tutarda 35 Galatasaray'a şeklinde. Anlaşma var. By şerefsizliği Neom düşünmemiş yalı çocuğu ve avanesi düzenlemiştir bence
Eğer bize kalacak net rakam 35 milyon euroysa pazarlıkla 7-10 arası daha koparıp 42-45 arası rakama 1 dakika kaybetmez yollarım.en iyi senaryo 40 üstü net bonservisle satılması bu saatten sonra.kalırsa eski tadı kalmaz.aldatan bir sevgiliyle barışmak gibi sonu mutluluk olmaz gavatlık olur adı

İşin kötü tarafı kadroda düşünülmeyen biride değil. Aksine kadro onun üzerine de yapıldı. Ve sen bunları bile bile klübü böyle ketenpereye getiremezsin. Destek göreceğini sandı ama büyük kolpaya geldi. Barışa kızma sebebimiz aslında gitmek istemesi değil, klübü bu kadar baskı altına alıp katakulliye kalkışması. İlk içsaha maçında yine Okan Buruk tepki almaması için götürmeyecek ve aslında maddi olarak kendince iyi yapıyor olsada Klübün imajına büyük darbe vuracak
Haziran'da temmuz'da neom gelir, gitmek istersin ve neom'a kulübümle anlaşın dersin işini yapmaya devam edersin. Bu işin normali budur. Beklediğimiz vefayı da boş verdik artık, öyle bir adam olmadığını da anladık

Geri
Üst Alt