#53 Barış Alper Yılmaz

Bilerek eski isteğinde ve gücünde değil, hissiyatım bu yönde, bu işin tadı kaçtı.

İlk 11'deki en zayıf halka, okuyorsa buraları abartı yok. En yeteneksiz, tekniksiz, halkayı ilk bozan futbolcu haberi olsun.

bu adamı satmayan kişiler gelecek bonservis bedelini kulübe hibe etmelidir

Ben gitmek isteyen adamı yaka paça tutup verim alan bir takım hatırlamıyorum ağır aptallık yaptık neyse. Konuşulan rakamlar 40 milyon euro Barışın ederinin kat kat fazlasıydı.

Kerem i barış ı hepsi hain çıktı.

Ulan bu kulüp sizi parlattı hainsporlar. Bir menejer uğruna takımı sattın.

Defol fenere yallah bitik herif.

Kendi kendini bitirdi

Daha 2-3 sene sözleşmesi vardı bırakacaktın kadro dışı süründürecektin piyasadan silinecekti 30 yaşında da kimse 5 kuruş vermez para kazanamadan futbol hayatı bitecekti sen gidip sana saygısızlık yapan adama gittin bide zam yaptın yapılanları da yuttun

Atalanta lookman gibi birine (daha geçen sene mi ne uefa kupasını aldırdı tek başına) sen kim köpeksin çekti kadro dışı bıraktı bir yere yollamadı zam da yapmadı it gibi özür diletip it gibi de oynamasını sağladı

Çok yazık bunların ağız kokusunu çekecek kulüp değiliz biz

Bilerek oynamadigi kesin

Kim ne derse desin vallahi, bizde 2 defa topa vurduk bizde yalan yanlış 3 defa maç izledik.
Koşuşundan vücut diline, umrumda değilsiniz diyor.

NET. Değişmeyecek bu fikrim, istiyorsa bundan sonra her maç gol atsın, sene sonu bunu göndermek elzem.

Ulan eşşek herif düştüğün hallere bak

Geri
Üst Alt