#53 Barış Alper Yılmaz

Yav ben sana ne diyim ki karşında senin yarın kadar bir sağ bek oynuyor. Sjovold mudur nedir adam 1.68 60 kilo abartmayım Jelert bile bu adamın yanında fizik olarak üstün çıkar Barış efendi 65 dakika boyunca sadece 1 kere adamı sırtına alıp geçmeyi akıl etti ki onda da adamı yoka sayıp geçti zaten. 65 dakika boyunca karşısında şu adam varken zeminde girdiği 7 ikili mücadeleden sadece 1 tanesini kazanabildi

Hayır karşında daha ne kadar uygun bir oyuncu bulacaksın çok merak ediyorum
adam sakatlanmamak için ortada ki topa ayağını bile sokmuyor ki mamalanmış abileri tarafından işte çok çok belli yani bu

Boş boş etrafına bakındı bütün maç 2 maç sonra yedeğe çekilir satmadığımıza pişman oluruz

Hem takıma hem kendine ihanet ediyor. Düşünün bu kadar iyi giden maçta bu tepkiyi aldıysa yarın bir gün kötü sonuçta son maçını oynayacak kadar tepki alır. Normalde çok kızarım bu tür olaylara ama bu konuda taraftar %100 haklı.

Takımın iyiliği için kadro dışı bırakılmalı. Oyuncular da bu heriften pek hoşnut değil

adam sakatlanmamak için ortada ki topa ayağını bile sokmuyor ki mamalanmış abileri tarafından işte çok çok belli yani bu
Bence takımdaki yerini zaten kaybetmesi gerekiyor forma adaleti varsa onu geçtim devre arasına kadar uçup kaçsa da devre arasında bir şekilde satmamız gerekiyor bu haliyle ve "zamlı" maaşıyla birlikte

Teklif son hafta değilde 1 ay önce gelseydi, kabul edilirdi bizde o ara lookmanı falan bağlardık.

Kafa olarak maca cikmamis zaten. Ikinci yari bodolu oyuncu kötü pas atti barisin üstüne geliyor ama bunun arkasi dönük haberi yok taraftar tepki gösterince ne oluyor diye bakininca topu almaya calisti.

Kendi kendini bitiriyor. Ama bi şekilde kullanıp satmak lazım ihtiyaç var.

O kadar itici bir tip olduki artık dikiş tutmaz bizde. Adam resmen rakibe basmak yerine yanında sağlıklı yürüyüş modunda takılıyor

G34eUvpXwAAtYq-

Dursuuuuuun

Umarım o bahsi geçen okkalı zamlı sözleşmeyi imzalamamışsınızdır.

Isliklama olayini yanlis buluyorum hangi oyuncu olursa olsun mac esnasinda yapilmamali bu. Ama genel bir tepki gelecegi belliydi, son maclardaki vucut dili beni rahatsiz ediyordu zaten sanki bilerek tam kasmiyor gibi geliyor bana.
Yani bilmesen sakat da onun icin kendini zorlamiyor gibi bir durumu var ama sakat olmadigina göre net bir sekilde 100 yüzünü bilerek vermiyor, sakatlik.olursa devre arasi gidemem korkusumu?

Bazen de inat etmemek gerekiyor sanırım yaw değerini bulduğu an satacaksın
Yav hocam bizim kültürde oyuncularımıza transferde zorluk ciksrdigimiz duyulmadı. Ama barış o kuş familyasi menajerine uyarak saçma bir işe girdi ve cezasını misli ile çekiyor. Taraftarımız dan ve camia dan özür dilese belki şu anki hali bile tepki görmezdi. Yazık ediyor kendine.

Geri
Üst Alt