#53 Barış Alper Yılmaz

Vucut dili çok kötü, eskiden en azından kendine sinirleniyordu maç içinde şuan gerçekten umrumda değilsiniz gibi bir ruh hali var. Olum sevmeyip önemsemiyorsan bile kendi geleceğin için oyna bari sene sonunda konyaspora mı gitmek daha iyi yoksa serie a'ya falan mı azcık aklını calıştır, bu saaten sonra değil neom al shabab bile 2 milyon vermez sana kendin için oynamak zorundasın.

Satmadığımız için oynadığı her dakika pişmanlığı iliklerimize kadar hissedeceğiz.

Sane götü başı toparlayınca şımarık taraftar g.tü başı dağıttı

Kerem akturkoglu na baksın gideceği yer orası işte
Bir topçu menajerin aklıyla idmana çıkmıyor ise
O topçu mopcu değildir

Yaptıklarından sebep bir tepki yemesi lazımdı bugüne nasip oldu bu saatten sonra adam olup işine bakacak yoksa kendi bilir.

İyi mi oldu şimdi? Taraftarın en sevdigi adamdin şimdi isliklaniyorsun. Yürüye yürüye oynamaya devam et

ulan fatih hoca bu konularda vaaz verdi neredeyse bir de 50 kere yani , onları da mı hiç dinlemediniz ey yönetim bu nasıl gslilik ulan ? Kişilere bağlı gs mi olur ? Satmayan kimse o karşılasın zararı

Cidden bu adama 6 milyon euro sözleşme verdiyse Dursun Özbek derhal istifa etmeli 😡😡

Valla gitmesin istiyordum… fikrimi değiştirmeye başladı artık…

Menejeriyle beraber oynadığı oyun karşılığında istediklerini veren yönetim daha çok ıslıklanmalıydı aslında…

Yav ben sana ne diyim ki karşında senin yarın kadar bir sağ bek oynuyor. Sjovold mudur nedir adam 1.68 60 kilo abartmayım Jelert bile bu adamın yanında fizik olarak üstün çıkar Barış efendi 65 dakika boyunca sadece 1 kere adamı sırtına alıp geçmeyi akıl etti ki onda da adamı yoka sayıp geçti zaten. 65 dakika boyunca karşısında şu adam varken zeminde girdiği 7 ikili mücadeleden sadece 1 tanesini kazanabildi

Hayır karşında daha ne kadar uygun bir oyuncu bulacaksın çok merak ediyorum

eren elmalı oynasın önde daha iyi. en azından bunun gibi cin olmadan adam çarpmaya çalışmıyo

Geri
Üst Alt