#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajerinin oyununa geldi. Neom daha teklif yapmamış iken barış şu kadar maas falan alacaksın diye söylediler. Tabi çakallar kendi cebini de düşündü. Galatasaray da kolaylık sağlar diye düşündüler. Bak Avrupaya gitse vallahi 25 milyona bile bırakın gitsin derim ama arabistan ne lan? Ayrıca böyle devam ettiği sürece yollamam kulübede çürütürum.

Ve Galatasaray taraftarı sana kırgın ve sinirli. Biraz daha beklersen hiç olacaksın gözümüzde.

Barış konusunda pek karışık bir durum yok. Avrupa'da bi iş yapamayan ama iyi koşan bu arkadaşı mücadelesi dolayısıyla baş tacı ettik. Bin tane eksik yönünü görmezden geldik. O da kendini C. Ronaldo sandı sanırım. "Morata ve Osimhen de bizimle oynadığı için şanslı" gibi bir açıklaması vardı.

Hayır kardeşim Osimhen senin gibi sadece koşan, asist yapamayan, tekniği olmayan, Avrupa'da iş yapamayan biriyle oynadığı için şanslı olmuyor. Sane ile oynadığı için şanslı oluyor. Kendisine zamanınd pas verebilen, asist yapabilen, orta açabilen birileriyle oynarsa şanslı olacak.

Özür dilemedi, antrenmana çıkmadı, transferin kapanmasına kısa süre kalmışken gitmek istedi. Şu saatten sonra bu rezilliklerine rağmen tribüne çağırırsa o bir avuç sucukçu, Galatasarayı küçük duruma düşürürler. O zaman iki gün sonra da Yunus aynı muameleyi çekip gitmek istesin.
Tam olarak geçtigimiz 3 sezonda, toplam 95 lig maçta sadece 11 asist yapmis. Her 9 maça 1 asist.

Karar verme özürlüsü, bencilligi ve pas verirken siddetini ayarliyamamasi...

Bonservisinde gerçekçi olmakta fayda var. Bize yamuk yaptı diye istediğimiz parayı vermeyecekler. Çünkü o kadar etmiyor. 50 milyon falan Barış için konuşulacak rakamlar değil. Yalnız o menajer bozuntularına ve Keçiören’e avucunu yalatmak lazım. O paylarda bize gelmeli.
Söz konusu Arabistan olunca rakamlar zaten uçuyor, gerçeklikten kopuyor; onların olayı bu..
Kuşların Duranı’na bile 70-80 milyon euro vermişler.
Bence kulüp olarak sadece Barıştan kurtulmak için geri vites yapmamalıyız.

Bugün idman fotoğraflarına baktım surat beş karış. Yok abi bence üçüne besine bakmadan gönderilmeli. Yarın takımda huzursuzluk çıkarır osimhene pas atmaz kizdırir. Geçen sene Young Boys ilk maç daha geriye düşmemiştik yanlış hatırlamıyorsam öyle bir pozisyon harcadı ki yeteneksiz. birden aklıma geldi. Neyse ana konuya dönecek olursak herkes uclde barışa ihtiyaç var demiş ben de aksine bencil oynayan bir barış uclde pozisyonları hiç eder. Uclde girdiğini atmak zorundasın.

idmanda lakayıt hareketler yapıyormuş H.kıyıcı bilgi aldım diyor. Önceki gün sadece düz koşu mu ne yapmış takımdan ayrı. Bugün galiba takımla çalıştı ama surattan belli gönülsüz. Okan bu yüzden almamış maç kafilesine.

ciddi bi özür yazısı yazmadı ve hala takım antrenmanlarına katılmıyor (düz koşu yapıyormuş) . şu dakkadan sonra 50+ milyon euro gelmezse bunun futbol hayatını bitirmek şart.3 yıl otursun yedek kulübesinde
bugünkü antrenman fotolarında takımlaydı?

Kafasi karisik diye bizde oynamiyor ama milli takim da oynarsa ne olacak

Takima basarilar diledi geri adim atti ama konu kapanmadi

Orta da büyük bir problem var ve hali altina süpürüyoruz

Ne yapılmalı üstat
İstenen teklif gelmezse ocağa kadar devam

O arada yerine adam bakılacak, Barış da istenenin biraz altında teklif getirmeye uğraşacak çok istiyorsa

Biz de şutlıcaz yerine adam alıp.

olm sen napmaya çalışıyorsun

hiç mi zeka olmaz bir insanda yav, hala salak salak haberler okuyoruz, adam akıllı bi açıklama yok. yazık ya sana

sosyal medyadan falan değil kameralar önünde canlı olarak özür dilemediği sürece kadroya alınmamalı

Barışı çok severim, hatta hala takımda kalmasını istiyorum takımın en önemli oyuncularından biri çünkü

Bugün idman fotoğraflarına baktım surat beş karış. Yok abi bence üçüne besine bakmadan gönderilmeli. Yarın takımda huzursuzluk çıkarır osimhene pas atmaz kizdırir. Geçen sene Young Boys ilk maç daha geriye düşmemiştik yanlış hatırlamıyorsam öyle bir pozisyon harcadı ki yeteneksiz. birden aklıma geldi. Neyse ana konuya dönecek olursak herkes uclde barışa ihtiyaç var demiş ben de aksine bencil oynayan bir barış uclde pozisyonları hiç eder. Uclde girdiğini atmak zorundasın.

İçerdeki Young Boys maçını kaybetmemizin, maçın kabusa dönmesinin en önemli sebebi Barış'ın sağ bek oynamasıydı. Özeti açıp bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt