- 20 Ağustos 2017
- 24.032
- 16.353
- 1.838
Yunus kankisi bosta olunca ayri digerleri bosta olunca ayri davranan muhtesem karakterli topcumuz. Ihtiyac olmasa kadro disi birakilmali derdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barışı savunan insanların açık ve net barış ve menajerinden para aldığını biliyorum
Keyfimizin içine böyle limon sıktın feramuzum :50 lira vereyim en büyük fener diye bağır ednanım yaraşır size
Fenerli olduğunu düşündüğüm bi grup var heleki miktirsin gitsin falan diyerek bokunu çıkarmışlardı. Kaldığına en çok fenerli arkadaşlarım üzüldü. Muhtmelen fenere giderdi sene sonu kına yakardı bazı arkadaşlar. Son dönemde derbilerde fenerin içinden geçiyorsak bu barış sayesinde bu gözlerine bi taraflarına sokmak lazım bunların.çok mal taraftar var diyoruz anlatamıyoruz adam 3 senedir üstüne koya koya gidiyor..
Bende olaylarda kızdım ettim ama sezon başından beri çok başka başladı amacı gerçekten gitmek değil zamlı maaşsa verilsin ama Şuan değil olaylar yatışsın sene sonu konuşulsun maaşına iyileştirme yapılsın Avrupadan böyle bir adamı 7-8 10 dan aşağı getirmemeyiz artı tutup tutmayacağı meçhulçok mal taraftar var diyoruz anlatamıyoruz adam 3 senedir üstüne koya koya gidiyor..