#53 Barış Alper Yılmaz

Yunus kankisi bosta olunca ayri digerleri bosta olunca ayri davranan muhtesem karakterli topcumuz. Ihtiyac olmasa kadro disi birakilmali derdim.

Ne olduysa oldu, özür diledi bitti

Bu adam fit oldugu sürece net ilk 11de olmali

Osiden sonra en iyi oyuncumuz. Tavir yapma imkanimiz yok malesef

Adamın önemini hala anlamayanlar varsa ne diyelim. Adam tek başına dinamo takımın yarısı böyle adamlardan oluşmalı. Hemen ilk hatasında adamı silenlere bir ders olmuş mudur acaba.

Son 2 şutu biraz aşırıya kaçmış gibi dursa da, inanılmaz şekilde golü istedi ve girdiği andan itibaren fark yarattı, maçı iyice Eyüp tarafına yıktı. Direkta patlayan şutu çıkarması hem açı hem kendi pozisyonu açısından zordu bence, beklemediğim kadar iyi bir şuttu o , keşke gol olsaydı.

Dinanizm ve tempo. Artık günümüzde duran yürüyen adamları anadolu kulüpleri bile sindiriyor. Üzülerek söylüyorum ki o kadar dünya yıldızı var takımda tempoyu belirleyen maça hükmeden adam yine Barış Alper Yılmaz. Mesela boey de böyleydi son döneminde. Aşırı tempolu ve fiziği mükemmeldi. Bayern maçlarını izleyin boey tam bir hayvan gibi oynamıştı iki maçta da. Bu tarz tempolu adam bizim takımda osimhen ve barış hariç şu an yok. Hele ki pres oyunu oynayamaz bu takim artık. 20 li yaşlarında topçulardan kurulu kolej takımı değiliz artık.

çok mal taraftar var diyoruz anlatamıyoruz adam 3 senedir üstüne koya koya gidiyor..
Fenerli olduğunu düşündüğüm bi grup var heleki miktirsin gitsin falan diyerek bokunu çıkarmışlardı. Kaldığına en çok fenerli arkadaşlarım üzüldü. Muhtmelen fenere giderdi sene sonu kına yakardı bazı arkadaşlar. Son dönemde derbilerde fenerin içinden geçiyorsak bu barış sayesinde bu gözlerine bi taraflarına sokmak lazım bunların.

Eğer gerçekten amacı gitmek falan değilse maaşına zam yapılmasıyla tek derdi bu şimdi değil ama sezon sonu oturulup konuşulmalı 4 milyon civarına çıkarılabilir satılması demek ciddi güç kaybı demek rakip savunmayı tek başına haşat ediyor Avrupadan böyle bir adamı 7-8 maaştan aşağı alamayız

çok mal taraftar var diyoruz anlatamıyoruz adam 3 senedir üstüne koya koya gidiyor..
Bende olaylarda kızdım ettim ama sezon başından beri çok başka başladı amacı gerçekten gitmek değil zamlı maaşsa verilsin ama Şuan değil olaylar yatışsın sene sonu konuşulsun maaşına iyileştirme yapılsın Avrupadan böyle bir adamı 7-8 10 dan aşağı getirmemeyiz artı tutup tutmayacağı meçhul

1757789117964.webp

Geri
Üst Alt