Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.226
- 25.568
- 3.183
Kendini düşürdüğü durum üzücü cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskisi gibi çalışmıyor belli ki.Güç ve süratte büyük düşüş var biraz daha bu kafa ile giderse çok zor toparlar.Oynasa dert oynamasa dert.Devra arası Neomcuğuna 20-25'e okutursak ne ala.Okan hoca bak seni en kötü gününde korudum diyerek Göztepe maçında son şans verecektir diye düşünüyorum. Yine benzer bir durum olursa 2. yarı çeker sağ beke adam kovalatır 2-3 maç silkelen bi kendine gel diye.
Barış'ı biz tabir-i caizse en kötü gününde bile asla mücadeleyi bırakmadığı, koşup bastığı için sevdik. Mesele eğer gol asist katkısı olsaydı Kerem'i baş tacı yapmamız gerekirdi, her sene double double yapan adamı tefe koyduk. Bi oturup düşünmesi lazım, bence kendisine yanlış bir rol biçiyor kendi kafasında.
Benzer hatayı Kerem de yapmıştı bu arada. Ne lan ben sürekli ırgat gibi koşacak mıyım diye düşündü herhalde veya düşünmese bile kendisine ekstra bir rol biçmişti kafasında, böyle oyun kurucu kanat gibi takılmaya çalışıyordu, zaten batırmaya ve esas taraftarın rahatsızlık çekmeye başladığı dönemdi.
Barış'çım, senin olayın bu abicim. Başka bir şey değil. Sen ister 45 dk oyna ister 90. Sen savaşan, FM tabiriyle çalışkan kanat oyuncususun. Senin esas olayın bu. Ha olur arada çaprazdan girer gol atarsın, ortaya kafa vurur gol atarsın, asist yaparsın bunlar ekstra şeyler. Ama sen seni esas sen yapan şeyi bi kenara bırakırsan valla senden ne köy olur ne kasaba bu kafa yapısında. Her maç rakipler senin kanadından yaldır yaldır gelirken jog atamazsın abi. Eğer kanatta jog atacak ama gol asist katkısı yapacak bir adam arıyorsak da zaten tercihimiz sen olmazsın. O zaman gideriz 30 küsur yaşında savunmaya zaten pek destek vermecek ama ilerde her türlü cambazlığı yapabilecek bi adam buluruz.