#53 Barış Alper Yılmaz

Taraftar dediğiniz adam kombine alıp maça gidiyor, yayıncı kuruluşa üye oluyor, store'a gidip ürün alıyor, YT'a gidip Katıl üyesi oluyor... Yani futbolcu dediğiniz kişilerin maaşını taraftar veriyor. Bugün o taraftarın desteği sayesinde kulüp maç kazanıyor, Avrupa'da reklamı yapılıyor. Taraftarın kadar kulüpsün. Aman oyuncuyu ıslıklamayın saçmalığını bırakın artık. Futbolcu dediğin iyi döneminde nasıl alkışlanıyorsa ve pohpohlanıyorsa; kötü döneminde veya yakışmayacak bir harekat yaptığında da eleştirilir/ıslıklanır ve bu eleştiriyi de kabul edip kendisini düzeltmek zorundadır. Kimse taraftara atar gider yapamaz. Kralı gelse tepkinin kralını görür. Aynı şeyler Kerem için de söyleniyordu. Asgari ücretle geçinip milyon eurolar kazanan ve (istisnalar dışında) ilk fırsatta daha fazla parayı verene gidecek oyuncuların mentalini düşünmeyi bırakın. Bu hayatta herkese hak ettiği kadar kıymet ve destek verilir ki öyle de olmalıdır. Burası fb değil.

Ya sen varya sen, gercekten kadro disi birakilip 2 sene top oynatilmayacak adamsin. Biktim yemin ederim, bu kadar primadonna bir insan olamaz. Kardesim sabote ediyorsun takimi, önünden top geciyor haberin yok. Kafan o kadar gitmis. Ya soylesene hocaya beni 3-5 mac oynatma diye, illa insanlar yuhlayacak mi seni? Zaten yetenekli degilsin, tek varligin Allah'in verdigi genetik ve caliskan olmak, ne hakla bunu kullanmiyorsun sahada? Dogru durust top kontrol edemiyorsun kardesim, Osimhen'in verdigi mucadeleye ayip degil mi?

Toplarlayana kadar dozunda dayak iyidir. Hem yaptığı hatanın farkına varır hem de bu takımda idare ederek oynayamayacağını anlar.

hazır sane de tutmuşken, kendisini birkaç maç kenara almak mantıklı olacaktır. aksi takdirde hem oyuncu hem camia yıpranacak

Okan hoca bak seni en kötü gününde korudum diyerek Göztepe maçında son şans verecektir diye düşünüyorum. Yine benzer bir durum olursa 2. yarı çeker sağ beke adam kovalatır 2-3 maç silkelen bi kendine gel diye.

Barış'ı biz tabir-i caizse en kötü gününde bile asla mücadeleyi bırakmadığı, koşup bastığı için sevdik. Mesele eğer gol asist katkısı olsaydı Kerem'i baş tacı yapmamız gerekirdi, her sene double double yapan adamı tefe koyduk. Bi oturup düşünmesi lazım, bence kendisine yanlış bir rol biçiyor kendi kafasında.

Benzer hatayı Kerem de yapmıştı bu arada. Ne lan ben sürekli ırgat gibi koşacak mıyım diye düşündü herhalde veya düşünmese bile kendisine ekstra bir rol biçmişti kafasında, böyle oyun kurucu kanat gibi takılmaya çalışıyordu, zaten batırmaya ve esas taraftarın rahatsızlık çekmeye başladığı dönemdi.

Barış'çım, senin olayın bu abicim. Başka bir şey değil. Sen ister 45 dk oyna ister 90. Sen savaşan, FM tabiriyle çalışkan kanat oyuncususun. Senin esas olayın bu. Ha olur arada çaprazdan girer gol atarsın, ortaya kafa vurur gol atarsın, asist yaparsın bunlar ekstra şeyler. Ama sen seni esas sen yapan şeyi bi kenara bırakırsan valla senden ne köy olur ne kasaba bu kafa yapısında. Her maç rakipler senin kanadından yaldır yaldır gelirken jog atamazsın abi. Eğer kanatta jog atacak ama gol asist katkısı yapacak bir adam arıyorsak da zaten tercihimiz sen olmazsın. O zaman gideriz 30 küsur yaşında savunmaya zaten pek destek vermecek ama ilerde her türlü cambazlığı yapabilecek bi adam buluruz.

Son düzenleme:
Toparlanması lazım bu şekilde devam ederse formayı kaybedebilir, Çünkü Sane de devreye girmeye başlıyor Yunus zaten iyi durumda hatta Singo dönünce Sallai'de önde forma yarışında olacak. Barış ritmini bulmalı böyle düşük modda oynama lüksü yok bu kadroda.

Okan hoca bak seni en kötü gününde korudum diyerek Göztepe maçında son şans verecektir diye düşünüyorum. Yine benzer bir durum olursa 2. yarı çeker sağ beke adam kovalatır 2-3 maç silkelen bi kendine gel diye.

Barış'ı biz tabir-i caizse en kötü gününde bile asla mücadeleyi bırakmadığı, koşup bastığı için sevdik. Mesele eğer gol asist katkısı olsaydı Kerem'i baş tacı yapmamız gerekirdi, her sene double double yapan adamı tefe koyduk. Bi oturup düşünmesi lazım, bence kendisine yanlış bir rol biçiyor kendi kafasında.

Benzer hatayı Kerem de yapmıştı bu arada. Ne lan ben sürekli ırgat gibi koşacak mıyım diye düşündü herhalde veya düşünmese bile kendisine ekstra bir rol biçmişti kafasında, böyle oyun kurucu kanat gibi takılmaya çalışıyordu, zaten batırmaya ve esas taraftarın rahatsızlık çekmeye başladığı dönemdi.

Barış'çım, senin olayın bu abicim. Başka bir şey değil. Sen ister 45 dk oyna ister 90. Sen savaşan, FM tabiriyle çalışkan kanat oyuncususun. Senin esas olayın bu. Ha olur arada çaprazdan girer gol atarsın, ortaya kafa vurur gol atarsın, asist yaparsın bunlar ekstra şeyler. Ama sen seni esas sen yapan şeyi bi kenara bırakırsan valla senden ne köy olur ne kasaba bu kafa yapısında. Her maç rakipler senin kanadından yaldır yaldır gelirken jog atamazsın abi. Eğer kanatta jog atacak ama gol asist katkısı yapacak bir adam arıyorsak da zaten tercihimiz sen olmazsın. O zaman gideriz 30 küsur yaşında savunmaya zaten pek destek vermecek ama ilerde her türlü cambazlığı yapabilecek bi adam buluruz.
Eskisi gibi çalışmıyor belli ki.Güç ve süratte büyük düşüş var biraz daha bu kafa ile giderse çok zor toparlar.Oynasa dert oynamasa dert.Devra arası Neomcuğuna 20-25'e okutursak ne ala.

Osimhen çıktığında kontratak bulmamız için ileri uca geçmesi lazımdı.

Transfer döneminde 20 milyon ustu her rakama verilmeliydi dedim dedim dedim. Butun yerli topçular böyle max iki sezon, sonra saliyor kendini. Teklif gelince satacaksin

rahmi maldan bana 500 tl verdi bakalım gsc yönetimi ne diyecek

yerli oyuncular icin önlerınde kerem gibi bir örnek var birde barış var

yani istedigin zaman kulüpten basıp gidemezsın bunun canlı örnegi barış

para için gidersende sonun kerem gibi olur

barış bence işin para tarafından ziyade cahillik tarafında umarım toparlar cünkü barış gercekten bizim oyun icin önemli oyuncu

Bu kutsal formayı giydiği her gün kulübümüze yapılmış büyük bir ihanettir. Cümle aleme ders olsun diye kadro dışı bırakıp futbol hayatını bitirmemiz gerekiyordu. Siz kıçınızdaki donu bile bu taraftar bu kulüp sayesinde kıçınıza geçirdiniz siyah ekran paylaşırken afra tafra yaparken çakal menajerinin oyunlarını sergilerken sıkıntı yok taraftar ıslıklarken hiç sorun olmaz. Defolup gidiceksin bu kulüpten o çok sevdiğin takımada gidersin çakal seni

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyi kafasına taktığını anlamıyorum bokun içinden alıp çıkarmış takım seni, geliştirmiş yıldız yapmış, hayvan gibi maaş veriyoruz, sol kanada yedek bile transfer edilmedi gönlü hoş olsun diye neyi kafana takıyon lan bu nasıl bir isteksizlik. Olum dünyanın en şanslı adamlarından birisin alıp yıldız yapmasak( bu yetenekle anca bizim kulüpte yıldız olabilirdi) anadoluda rize spor da falan yok olup giderdin ulan. Maksimum rizespora çıkardın o memleketin olduğu için.

Millet BAY takimi sabote ediyor, calismiyor, ya da konsantre olmuyor zannediyor ama Baris zaten hep boyleydi. NEOM haberleri cikmadan once de boyleydi. Malesef fundamental olarak ortalama bile futbol bilgisi yok. Olmadik yerde pas vermez, yerden ortalasa gol olacak pozisyonda daga tasa orta yapar, sut atmasi gereken yerde vurmaz. Gecen seneyi gozunuzun onune getirin, bin tane boyle pozisyonu vardir. Bugunku durumu da bundan farkli degil. Dun neyse bugun de ayni BAY sahada.

Her sene belli araliklarla inanilmaz performanslar veriyor. Rakip oyuncu da ne yapacagini kestiremedigi icin savunamiyor. Iyi gununde ne kadar zirva yapiyorsa kotu gununde de o kadar dibi goruyor.

Sadece dune ya da bugune ozel bir durum degil yani. Bu yuzden isliklamanin hic kimseye faydasi yok. Bu kadar iyi giden bir takimda BAY'in isliklanmasi sadece BAY'i degil, takimdaki herkesi kotu etkileyecektir. Cunku bu oyuncu digerlerinin arkadasi, takimdasi. Her kotu oynayani isliklamak Galatasaray taraftarina degil, psikolojik olarak ezdigimiz rakip taraftara yakisir.

Bugun kotuydu, yarin iyi olacak. Devre arasinda da sartlar olusursa gidecek, gitmezse de taraftarin destegi hep arkasinda olacak.

Geri
Üst Alt