#53 Barış Alper Yılmaz

Şuan bir elinde şarap, boxeri üzerinde, yanında 1 gacı, bir ondan, bir diğerinden yudum almıyorsa ben de birşey bilmiyorum.

Hüseyin Altın gibi derbeder olmuş bu haliyle Ayaks maçında 11 başlaması sikandal olur, söverim.

Kulüplerin bu gibi transfer durumlarında ne kadar şansının az olduğunun bir göstergesi barışın bu durumu

Firindan yeni çıkmış simit tadinda bir yorum.

Barışa destek olmaya devam etmeliyiz, kalacaksa da satacaksakta bu gerekli.
Daha öncede kötü oynadığı dönemler olmuştu

Ama hiçbir zaman taraftardan böyle bir tepki görmemişti

Ama artık iş o noktayı geçti

Taraftar bir kere kendisine karşı cephe aldı

Ve maalesef ki bu süreci kendi hazırladı

Kolay kolay düzelecek gibi değil

Her maç iyi oynamak zorunda artık

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok net yıldız statüsüne sokmuş kendisini.
Köfteci yusuf da barcelonaya gittiğinde messi travmasına gitmiştir messi yerine beni seçtiler tripleriyle aha da düştüğü durum ortada.
Kendi götünü yere değdirmezse olacağı son 12 milyonluk kerem gibi. Dönüp geldiğinde kendisine 7 milyon verecek bir ali de yok ortalıkta 2-3 ay sora para diye dilenmeye başlayacaklar.

Çok net yıldız statüsüne sokmuş kendisini.
Köfteci yusuf da barcelonaya gittiğinde messi travmasına gitmiştir messi yerine beni seçtiler tripleriyle aha da düştüğü durum ortada.
Kendi götünü yere değdirmezse olacağı son 12 milyonluk kerem gibi. Dönüp geldiğinde kendisine 7 milyon verecek bir ali de yok ortalıkta 2-3 ay sora para diye dilenmeye başlayacaklar.

Köfteci Yusuf kim Barcelona'daki

Eyüp maçı gibi 1 - 2 maç kenardan gelmeliydi. Belki o ara gol atıp kendine gelirdi.
Büyük kaybettik gibi

Yunus'un sakat olduğu için Ajax maçında bunun oynamasına mahkumuz maalesef. Yoksa kesinlikle kesik yemesi gerekiyor.

Ajax maçında maçı almamıza direkt etkisi olursa kendini biraz affettirir ve biraz kredi kazanır. Eğer yok yine aynı boktan ve isteksiz performansını sürdürürse, yine taraftarın tepkilerine maruz kalır. Bundan sonra hep böyle olacak. Kendin ettin kendin buldun ve bulacaksın da.

Her şey kendi elinde.

Yunus'un sakat olduğu için Ajax maçında bunun oynamasına mahkumuz maalesef. Yoksa kesinlikle kesik yemesi gerekiyor.

Ajax maçında maçı almamıza direkt etkisi olursa kendini biraz affettirir ve biraz kredi kazanır. Eğer yok yine aynı boktan ve isteksiz performansını sürdürürse, yine taraftarın tepkilerine maruz kalır. Bundan sonra hep böyle olacak. Kendin ettin kendin buldun ve bulacaksın da.

Her şey kendi elinde.
Degiliz
Sallai oynar orda

Cogunlukla rakibin yanindan kosarak ya da yikarak geciyor. Karsi karsiya calim yetenegi tartisilir.

1762186209105.webp

Geri
Üst Alt