Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 8.639
- 5.930
- 983
Şuan bir elinde şarap, boxeri üzerinde, yanında 1 gacı, bir ondan, bir diğerinden yudum almıyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha öncede kötü oynadığı dönemler olmuştuFirindan yeni çıkmış simit tadinda bir yorum.
Barışa destek olmaya devam etmeliyiz, kalacaksa da satacaksakta bu gerekli.
Reis biraz daha açarmısın..Klüpler neden şanssız?Kulüplerin bu gibi transfer durumlarında ne kadar şansının az olduğunun bir göstergesi barışın bu durumu
Çok net yıldız statüsüne sokmuş kendisini.
Köfteci yusuf da barcelonaya gittiğinde messi travmasına gitmiştir messi yerine beni seçtiler tripleriyle aha da düştüğü durum ortada.
Kendi götünü yere değdirmezse olacağı son 12 milyonluk kerem gibi. Dönüp geldiğinde kendisine 7 milyon verecek bir ali de yok ortalıkta 2-3 ay sora para diye dilenmeye başlayacaklar.
Eyüp maçı gibi 1 - 2 maç kenardan gelmeliydi. Belki o ara gol atıp kendine gelirdi.
Büyük kaybettik gibi
Futbolcu transferini istediği zaman yapacak pek bir şey kalmıyor. Eminim böyle kalırsa Barışı yönetim yaz transfer sezonunda istediği fiyatın altında satmak zorunda kalacak.Reis biraz daha açarmısın..Klüpler neden şanssız?
DegilizYunus'un sakat olduğu için Ajax maçında bunun oynamasına mahkumuz maalesef. Yoksa kesinlikle kesik yemesi gerekiyor.
Ajax maçında maçı almamıza direkt etkisi olursa kendini biraz affettirir ve biraz kredi kazanır. Eğer yok yine aynı boktan ve isteksiz performansını sürdürürse, yine taraftarın tepkilerine maruz kalır. Bundan sonra hep böyle olacak. Kendin ettin kendin buldun ve bulacaksın da.
Her şey kendi elinde.
Biz aksini istesek de hocanın adını zikretmek istemediğim arkadaştan vazgeçeğini sanmıyorum ben.Degiliz
Sallai oynar orda
Bence artik o noktaya geldiBiz aksini istesek de hocanın adını zikretmek istemediğim arkadaştan vazgeçeğini sanmıyorum ben.