#53 Barış Alper Yılmaz

Kafayı kaldırmadan oynuyor

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abarttığım düşünülebilir ama burada Sane, Osimhen ve Barış Paşa’nın Atletico maçının topla buluşma noktaları var. Paşam sadece defansa yardıma geliyormuş gibi jogging yapıyordu. Yazık sol beke. Okan Buruk bunda ısrara devam etsin bakalım.

Ekli dosyayı görüntüle 312869
başımızda ki evlatçı olmasaa açar yediğimiz golü gösterir hem önde baskıya katılmıyorsun hem de sanenin bile geriye döndüğü yerde sen nerdesin diye

başımızda ki evlatçı olmasaa açar yediğimiz golü gösterir hem önde baskıya katılmıyorsun hem de sanenin bile geriye döndüğü yerde sen nerdesin diye

Ben stattaydım hocam ben ve çevremdeki herkes durumu gördü. Okan Buruk göremedi. Sadece bu pozisyonda değil hemen her pozisyonda sahte pres yaptı, ileride kaldı, defansa yardıma gelmedi. Sane bile defansa gelmekten ofansta kendini gösteremediği gecede bu keyfilik aşırı fazla

Ben stattaydım hocam ben ve çevremdeki herkes durumu gördü. Okan Buruk göremedi. Sadece bu pozisyonda değil hemen her pozisyonda sahte pres yaptı, ileride kaldı, defansa yardıma gelmedi. Sane bile defansa gelmekten ofansta kendini gösteremediği gecede bu keyfilik aşırı fazla
Frankfurt macindan beri bariz bir durum.

Defansif aksiyonlarda jog atiyor(top kaparsak firlayayim kafasi diye dusunuyordum ).

Bu yuzden "joker sag bek" diye bakanlara acayip sasiriyorum

Sıkıntı olduğu bariz belli.Degilmi?

Çizgi oyuncusu olarak olup olacağı budur. BY17 gibi eninde sonunda santrafora evrilecektir, evrilmek zorundadır

Sıkıntı olduğu bariz belli.Degilmi?
Kesinlikle özverili oynamıyor. Sezon başında gitme konusu olduğundan beri böyle. Banane dönmem geri triplerinde. Taraftar da farkında homurdanıyor tribünde şimdilik alternatif yok diye sessiz kalıyordu ama 2 kanat alındı. Artık yedeğe çekilmezse tepkiler kaçınılmaz olur.

Kesinlikle özverili oynamıyor. Sezon başında gitme konusu olduğundan beri böyle. Banane dönmem geri triplerinde. Taraftar da farkında homurdanıyor tribünde şimdilik alternatif yok diye sessiz kalıyordu ama 2 kanat alındı. Artık yedeğe çekilmezse tepkiler kaçınılmaz olur.
Kayseri maçında mecburen yok.Kart cezalısı.Eger Lang iyi performans gösterirse bench e oturur.Aslinda yanlış yapıyor ama bakalım bekleyip göreceğiz akıbeti.

Ulan duyanda Avrupa'ya göndermedik sanacak.Bizde oynasa ömrü boyu 30-40 milyon kazanacak arap çölüne gitse 50-60.Her türlü ilk 11 oynuyorsun,bari vitrin maçlarında çabala.Tam bir vizyonsuz.

Gölge presine alisti, laf olsun diye geriye geliyor artik, kendini defans yaparkene yormak istemeyip her atakda öne cikmak istiyor, bunu yapabilmesi icinde yorulmamasi gerekiyor. Yani kendini bilerek daha diri tutup ön plana cikarip asist ve gol atma derdinde. Bu sekilde iyi teklif bekliyor.

Asla kanat değil asla olamayacak iyi bir çalışkan bek olabilirdi o treni de kaçırdı artik. Bu saatten sonra santrafor pozisyonu için kendisini geliştirmeli. Burak yılmazı örnek almak zorunda. Bu tekniksizlikle maksimum çalışkan yıpratıcı santrafor olabilir. Fizik gücü de belli Bi yere kadar bi tarafından alıyor nefesini son haftalarda. Üzücü bi durum.

Yazın satmadık, elimizde patladı.

Herhalde çok gitmek istedi, izin gelmeyince Moralı düştü. Bazen değeri bulduğun mu satman lazım oyuncuyu.

ne zaman bel bağlasak sahaya pisliyor hainper
nerede o geçen sezon sonu bu sezon başı akıp giden lazbappe

Haklisin katiliyorum.

Bu analizi yapan kim hocam biliyor musun?

Bu mac BAY’in vitrin maci, iyi gosterirse kendini radara girecektir.

Geri
Üst Alt