- 9 Ocak 2014
- 33.056
- 9.407
- 1.538
Kafayı kaldırmadan oynuyor
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başımızda ki evlatçı olmasaa açar yediğimiz golü gösterir hem önde baskıya katılmıyorsun hem de sanenin bile geriye döndüğü yerde sen nerdesin diyeAbarttığım düşünülebilir ama burada Sane, Osimhen ve Barış Paşa’nın Atletico maçının topla buluşma noktaları var. Paşam sadece defansa yardıma geliyormuş gibi jogging yapıyordu. Yazık sol beke. Okan Buruk bunda ısrara devam etsin bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 312869
başımızda ki evlatçı olmasaa açar yediğimiz golü gösterir hem önde baskıya katılmıyorsun hem de sanenin bile geriye döndüğü yerde sen nerdesin diye
Frankfurt macindan beri bariz bir durum.Ben stattaydım hocam ben ve çevremdeki herkes durumu gördü. Okan Buruk göremedi. Sadece bu pozisyonda değil hemen her pozisyonda sahte pres yaptı, ileride kaldı, defansa yardıma gelmedi. Sane bile defansa gelmekten ofansta kendini gösteremediği gecede bu keyfilik aşırı fazla
Sıkıntı olduğu bariz belli.Degilmi?Ben stattaydım hocam ben ve çevremdeki herkes durumu gördü. Okan Buruk göremedi. Sadece bu pozisyonda değil hemen her pozisyonda sahte pres yaptı, ileride kaldı, defansa yardıma gelmedi. Sane bile defansa gelmekten ofansta kendini gösteremediği gecede bu keyfilik aşırı fazla
Kesinlikle özverili oynamıyor. Sezon başında gitme konusu olduğundan beri böyle. Banane dönmem geri triplerinde. Taraftar da farkında homurdanıyor tribünde şimdilik alternatif yok diye sessiz kalıyordu ama 2 kanat alındı. Artık yedeğe çekilmezse tepkiler kaçınılmaz olur.Sıkıntı olduğu bariz belli.Degilmi?
Kayseri maçında mecburen yok.Kart cezalısı.Eger Lang iyi performans gösterirse bench e oturur.Aslinda yanlış yapıyor ama bakalım bekleyip göreceğiz akıbeti.Kesinlikle özverili oynamıyor. Sezon başında gitme konusu olduğundan beri böyle. Banane dönmem geri triplerinde. Taraftar da farkında homurdanıyor tribünde şimdilik alternatif yok diye sessiz kalıyordu ama 2 kanat alındı. Artık yedeğe çekilmezse tepkiler kaçınılmaz olur.
Sanirim 3 kez de penalti aldırdı ayriyeten CL de.nasıl elde patladıysa yarı devrede 17 gol katkısı yapmış
Haklisin katiliyorum.Ben stattaydım hocam ben ve çevremdeki herkes durumu gördü. Okan Buruk göremedi. Sadece bu pozisyonda değil hemen her pozisyonda sahte pres yaptı, ileride kaldı, defansa yardıma gelmedi. Sane bile defansa gelmekten ofansta kendini gösteremediği gecede bu keyfilik aşırı fazla