#53 Barış Alper Yılmaz

Pas vermesi gereken yerde kaleye vurdu. Topu sürü kaleye vurması gereken yerde saçma paslar attı. Kapıt üzerinde 1 gol 1 asistt yapsada çok kötü oynadı.

Barış son maçlarda Rize deplasmanı, İç sahadaki Juventus maçında filan kesinlikle sağ kanatta oynaması gerektiğini sol kenara geçtiği zaman savunmayı karşısında görünce bocaladığını filan çok iyi gösterdi aslında adam şaka maka Juventus 'un 2 sol bekini ve sol stoperini cezalı duruma düşürdü 2 maçta

Benim asıl beklediğim Sane 'nin sol kenarda oynaması. Bence Sane prime dönemlerini sol kenarda oynarken geçirdi. Sağ kenarda topu içeriye çektiği zaman fark yaratabiliyor yoksa kayboluyor ama sol kenarda çok tahmin edilemez bir oyuncuydu. Topun üzerinden atlar gelir bir ver-kaç yapar içeri dışarı çalım atar filan. Bir de Sane 'yi solda Barış 'ı sağda kullandığımız 1-2 maç izlesem şu sezon bitmeden keşke. Acayip merak ediyorum Sane solda, Barış sağda ne yapar diye.

Biraz daha top kullanabilse su fiziksel mucadelesinin yaninda epik bir topcu olacak , su ekran karartma etme isini de daha unutmus degilim ama mucadelesi takdirlik

Bu çocuğun hakkını yedirmem valla kimseye. Galiba Okan hocaya olan kredim de Barış Alper sürecini çok iyi yönetmesiyle ilgili olabilir düşünüyorum da.

Barış'ın kafa arada gitse de bu adamı sattığımız gün yerine de benzer katkıyı verecek adamı nah koyarız.

yıldız, conceiçao ve zhegrova'yı izledikten sonra bay'a hala futbolcu muamelesi yapabilen herkesi yoğun şekilde tebrik ederiz

Osimhen ve Barış’ın araları çok açıldı galiba. İnsta’da birbirine like atmıyorlar. Bence Barış’ın sezon başında yaptıkları ve maaş konusunda Osimhen’in maaşını kıskanıp zorla zam istediğinden belli Osimhen Barış’tan tiksiniyor. Bence Osimhen’in tüm hareketleri bu durum yüzünden.

Osimhen ve Barış’ın araları çok açıldı galiba. İnsta’da birbirine like atmıyorlar. Bence Barış’ın sezon başında yaptıkları ve maaş konusunda Osimhen’in maaşını kıskanıp zorla zam istediğinden belli Osimhen Barış’tan tiksiniyor. Bence Osimhen’in tüm hareketleri bu durum yüzünden.

Bu nasıl çıkarım yav.

Valla çok laf ediliyor bu çocuğa da şu eforun %0,1 ini ben göstersem bayılır giderim. O kadar efor harcayıp doğru kararlar alamaması falan da doğal bence... çocuğun beyine oksijen gitmediği anlar muhakkak oluyordur.

15 km koşmuş hayvan juve maçında. Kırmızı gördüğü pozisyonda adam havadan bileğine düştü tabanıyla. O pozisyondan sonra muhtmelen bi 9 km daha koşmuş.

Liverpoolun icinden gecerim demiş

Attigi gol sonrasi Baris'in suratina bile bakmadi. Bunu kastediyordum ben bir onceki mesajda. Baris geldi bakti asist yaptim tebrik et gibisinden herif orali olmadi. Ki haklidir.

HCKsw-3XEAA0XhY

Zor işleri yapıp basit işleri yapamıyor. Osimhene atamadığı pasları geçtim savunmadaki amatör hatası çöp edecekti her şeyi günah keçisi olacaktı bir de ucuz yırttı.

1-0ken vermediği pasın izahı yok kimse kusura bakmasın bu komik tercihlerini düzeltmek zorunda kendi emeğine yazık ediyor

Attigi gol sonrasi Baris'in suratina bile bakmadi. Bunu kastediyordum ben bir onceki mesajda. Baris geldi bakti asist yaptim tebrik et gibisinden herif orali olmadi. Ki haklidir.

Çok belli oluyor işte. Anlıyorumda Osimhen’i. Barış’ın bu sene yaptıkları hem kulübe hem de takım arkadaşlarına karşı çok büyük saygısızlıktı. Osimhen’in maaşına göz dikmesi de Osimhen’i baya rahatsız etti.

Bu yaştan sonra yapamadığı şeyleri yapmaya başlaması çok zor.

Yapabildiği şeyler ise çok kıymetli.

Kendisi gittiği taktirde yerini dolduracak bir oyuncu bulmakta çok zorlanacağız.

Geri
Üst Alt