#53 Barış Alper Yılmaz

1779615657375.webp

Sanirim kendisine iyi teklifler var
DK sonrasi kaybedebiliriz kendisini

Bu sinirda boyle bir yerliyi kaybetmek cok agir olur
Fakat siyah ekran olayi + gidecekse tam bu aralar gitmesi gerektigi gibi faktorler de mevcut

Yerli kanat havuzu pek yeterli degil
Oraya Berat Lus ve Ada Yuzgec gibi herifleri monte edebilir miyiz acaba
Dinkci var ama o da tam yerli degil, UEFA listesinde yabanci sayiliyor

Oyun içi katkısı tartışılmaz fakat son hücum aksiyonları sıfır ve kritik maçlarda gol bulamıyor ben yüksek bir teklif alabileceğini düşünmüyorum, dünya kupasında eşik atlaması lazım artık.
Büyük maç ve turnuva karnesi kağıt üzerinde kötü maalesef.

25/26 Şampiyonlar liginde 12 maç => 1 gol
24/25 Avrupa liginde 9 maç => 1 gol
23/24 Şampiyonlar ligi elemeleri + Şampiyonlar ligi + Avrupa ligi playoff total 14 maç (az süre almış 615 dk) => 0 gol
23/24 Avrupa Şampiyonası 5 maç (hepsi 90 dk) => 0 gol, toplam milli takım kariyeri 33 maç 2 gol

4 senede ligde toplam 24 derbi maçında 1 gol (Son fb maçındaki penaltı)
Lpool maci penalti yaptirdi. Iki Juve macinda kirmizi aldirdi. Bu uc maci kazandiysak en buyuk pay BAY'indir.

Takımda kalmasını sağlamak stratejik öneme sahip. Giderse elimiz çok zayıflar. Yabancı sınırını daha da düşürmek için uğraşırlar çünkü.

Oyun içi katkısı tartışılmaz yazmışım zaten. Gol ya da asiste dönecek son aksiyonu yapamıyor ama maalesef
Benim icin oyun ici katkisi defansa gelip savunmadan top cikarmasidir. Ya da arkadaslari icin alan bosaltmasidir. Saydiklarim buyuk resime bakarsak oyun ici katkisindan cok daha onemli ve skora direkt veya indirekt etki etmesidir. Kale agzindsn salakamcs goller kacirmasini bu sekilde telafi etmis oluyor. Bence.

SmartSelect_20260527_013725_Samsung Browser.webp

Bu herifin b*kunda boncuk mu var, bunca olan bitene rağmen neden hala vazgeçilmez

Barış alper aşıkları bunun üzerine düşünmeli

Bu herifi gördüm mü tepemin tası atıyor 😤

Son düzenleme:
Illa satalım demiyorum ama oyuncu satma işini de becermemiz lazım. Hep al al al nereye kadar.

Bu arada Keçiören'deki pay işinin bugüne kadar hâlâ çözülmemiş olması büyük işbilmezlik. Az biraz parladığında direkt çözmek gerekiyordu.

Bak koçum herkesten kazık yedik senin aklını maklını çelerler ayık ol seni adam eden buralara getiren kulübe kelek atma. Keremden beter olursun haberin olsun

Barış fiziksel olarak çok üstün bir oyuncu. Muhtemelen 31-32 yaşına kadar da bu üstünlüğünü devam ettirir. Ondan sonra hafif düşüş başlar, o noktada da zaten artık iyicene santrafora evrilir.

DK'dan sonra kendisine Seattle Seahawks'tan teklif gelebilir.

Geri
Üst Alt