- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Keçiören payı varken asla satılmamalıı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao Parçalı formayı giyecek diyorlar heisbay'ın kısımlar ai heralt
o herifin topu öyle kontrol etmesi mümkün mü yahu
Lpool maci penalti yaptirdi. Iki Juve macinda kirmizi aldirdi. Bu uc maci kazandiysak en buyuk pay BAY'indir.Oyun içi katkısı tartışılmaz fakat son hücum aksiyonları sıfır ve kritik maçlarda gol bulamıyor ben yüksek bir teklif alabileceğini düşünmüyorum, dünya kupasında eşik atlaması lazım artık.
Büyük maç ve turnuva karnesi kağıt üzerinde kötü maalesef.
25/26 Şampiyonlar liginde 12 maç => 1 gol
24/25 Avrupa liginde 9 maç => 1 gol
23/24 Şampiyonlar ligi elemeleri + Şampiyonlar ligi + Avrupa ligi playoff total 14 maç (az süre almış 615 dk) => 0 gol
23/24 Avrupa Şampiyonası 5 maç (hepsi 90 dk) => 0 gol, toplam milli takım kariyeri 33 maç 2 gol
4 senede ligde toplam 24 derbi maçında 1 gol (Son fb maçındaki penaltı)
Oyun içi katkısı tartışılmaz yazmışım zaten. Gol ya da asiste dönecek son aksiyonu yapamıyor ama maalesefLpool maci penalti yaptirdi. Iki Juve macinda kirmizi aldirdi. Bu uc maci kazandiysak en buyuk pay BAY'indir.
Benim icin oyun ici katkisi defansa gelip savunmadan top cikarmasidir. Ya da arkadaslari icin alan bosaltmasidir. Saydiklarim buyuk resime bakarsak oyun ici katkisindan cok daha onemli ve skora direkt veya indirekt etki etmesidir. Kale agzindsn salakamcs goller kacirmasini bu sekilde telafi etmis oluyor. Bence.Oyun içi katkısı tartışılmaz yazmışım zaten. Gol ya da asiste dönecek son aksiyonu yapamıyor ama maalesef