#53 Barış Alper Yılmaz

Ah Okan Hocam ah! 3-4-3 e temelli geçip Barış' ı sağ kanat beke adapte etse, hem kendisi, hem Barış ve bizler rahat edecektik. Sadece Barış değil, başta Singo-Davinson olmak üzere, 6 numara gerekmediği için orta hat oyuncularımızın da verimi azami seviyeye çıkacaktı. Sadece Osimhen ile İcardi' yi bir arada oynatmak için bu dizilişe başvurdu ki iki forvetten biri bu haliyle İcardi iken patlamayacak sistem yoktur.

siyahekran reis tek opsiyon olmamali
lang degilse de birileri alinmali u23 olsa daha iyi olur

15 milyon veren çıkar mı acep

Dinamizm ve temposu malesef bu sene aşırı düşük sezon başından beri. Ozgüveni falan da gittikçe geriye gidiyor. 2024 yılında barış daha dinamik ve ozgüvenli bir futbolcuydu. Fizik olarak tuttuğunu yıkıp yanından yardıra yardıra geçtiğini de göremedik son maçlarda. Umarım sonu hayra olur bu şekilde zor günler yaşayacak gibiyiz. Saç tarzı da çok kötü olmuş benim çocuğun saçını da benzetmeye çalıştım bugün berberde olmadı tabi.

karsisindaki herif mudafada cok iyiydi australiada

pire gibi yapıştı haliyle topu alip iceri sisirmekten baska bisi yapamadi

güçlü kuvvetli lakin belli basli eksiklikleri de bu musabakayla gün yüzüne cikmis oldu

barış'ın her skor yapamadığı günde tekrar tekrar aynı konulardan eleştirilmesi saçma. adamın müthiş kötü 1 fundemental'inin olduğu ve genel toplamda oldukça verimsiz olduğu ortada. ama dünyada 8-10 kanatta anca bulunan motoru sayesinde ''yıldız'' oyuncunun 5 kere deneyip başaramayacağı pozisyonu 20 kere zolayıp 1-2 kere sonuç çıkarabiliyor. kenan gibi canı isteyince topa dokunan da, arda gibi markaj olunca toptan kaçacak bir yumoş da değil. hiçbir zaman keskinliği, verimiyle de forma bulmadı zaten. sol kanatta etkisizse sağa alırsın sola kenan'ı çekersin. 4 orta sahayla avustralya'yı tutmaya çalışıp verimsiz de olsa 1 şeyler yapmaya çalışan tek oyuncunu oyundan alırsan gole ihtiyacın varken rakip kaleye bile gidemezsin tabi. barış'ın kerem'den bile geride oyun aklı olduğuna katılıyorum ama böyle yeteneksizler ordusu için de her an rakibi zorlayabilecek barış gibi canavarın 45'te kesilmesi bana mallık gibi geliyor. benim gibi bokunuzda boğulun demiştir heralde kulübee devrede oyundan çıkınca.

1,50'lik adama sürekli orta kesmeyi bırakması gerekiyor. Osimhen var zannediyor içeride

barış'ın her skor yapamadığı günde tekrar tekrar aynı konulardan eleştirilmesi saçma. adamın müthiş kötü 1 fundemental'inin olduğu ve genel toplamda oldukça verimsiz olduğu ortada. ama dünyada 8-10 kanatta anca bulunan motoru sayesinde ''yıldız'' oyuncunun 5 kere deneyip başaramayacağı pozisyonu 20 kere zolayıp 1-2 kere sonuç çıkarabiliyor. kenan gibi canı isteyince topa dokunan da, arda gibi markaj olunca toptan kaçacak bir yumoş da değil. hiçbir zaman keskinliği, verimiyle de forma bulmadı zaten. sol kanatta etkisizse sağa alırsın sola kenan'ı çekersin. 4 orta sahayla avustralya'yı tutmaya çalışıp verimsiz de olsa 1 şeyler yapmaya çalışan tek oyuncunu oyundan alırsan gole ihtiyacın varken rakip kaleye bile gidemezsin tabi. barış'ın kerem'den bile geride oyun aklı olduğuna katılıyorum ama böyle yeteneksizler ordusu için de her an rakibi zorlayabilecek barış gibi canavarın 45'te kesilmesi bana mallık gibi geliyor. benim gibi bokunuzda boğulun demiştir heralde kulübee devrede oyundan çıkınca.
Montella efendinin Avrupa şampiyonasında dinamizmiyle götünü kurtardığını çabuk unutmuş. Hep söylüyoruz sağ kanata koyacaksın barışı, defans arkasına koş, rakiple boğuş emri vereceksin bak bakalım irankunda falan o golü rahatça atabiliyor muydu? Bariz açık yaw bu juveyi de sayesinde eledik kabul etmese de kimse. Herif motor oyuncu dinamizm, tempo katar rakibi sindirir beklere rahat vermez.

Barış teknik yeteneğinin hiç olmadığını kabul ederek oynamadığı her maç kötü oynar. Olmayan şeyi zorlamanın mantığı yok barış, senin olayın topsuz oyunda. Nekadar az top ayağında olursa okadar iyi

Barışın en iyi performans sergilediği alan sağ kanat. Montella arda oynasın diye barışı sol kanada hapis ediyor. Evet solda da etkili olduğu anlar oluyor. Ayrıca barış 2 sezondur neredeyse dinlenmeden sürekli oynuyor. Bazen oyuncunun kötü oynama donemleri de olabilir. Barışa gelene dek, soz konusu milli takım ise, 100 tane problem var.

4 senedir Okan hocayla çalışıyor ve tüm oyun anlayışı hocayla özdeşleşti.

Kendisi bizde olduğu gibi full ön alan baskısı ve koçbaşı görevi gördüğünde tüm meziyetlerini gösterebiliyor.

Barış 180 nabızda sürekli oynayabilen bir aygır olduğu için çok kıymetli bir oyuncu. Kendisinden inceci bir oyun kurucu gibi sol kanatta birebirde adam geçip içeriye orta açsın istersen sadece bu adama da takıma da yazık edersin.

Barış, Yunus veya Noa Lang’ın yaptığını yapamayabilir veya yapamaz ama ne bizde ne milli takımda hiç kimse de Barış’ın yaptıklarını yapamaz.

Aslinda tam zamani DK varken yonetim icin har har calisma adina.

Muhabirler vs hepsi dk ve milli takimla mesgulken , haril haril surec yonetmeleri lazim arka planda.

Ama bacak bacak ustunden rahatsiz olurum diyen admlar sportif as de konusuluyor.

Epey arapsaci olacak bu transfer donemi valla

Barışın en iyi performans sergilediği alan sağ kanat. Montella arda oynasın diye barışı sol kanada hapis ediyor. Evet solda da etkili olduğu anlar oluyor. Ayrıca barış 2 sezondur neredeyse dinlenmeden sürekli oynuyor. Bazen oyuncunun kötü oynama donemleri de olabilir. Barışa gelene dek, soz konusu milli takım ise, 100 tane problem var.
Ters ayakla orta yapiyor surekli yav orda. Sagda oynasa en azindan dip cizgiye falan iner. Kapali takima karsi , osimhenle icardiyle oynamaya alismis adam keremle mi oynayacak yani.. herkes bakiyor hucumda zaten.

Ardayi neden merkezden saga kaydirdi anlam veremedim.

Forvet kerem zaten rezalet otesi.

Biraz bende futbolcular kuluplerinden milli takima girememisler mental olarak. Hepsi takimlarinda alistigi sekilde yanindakinin ona adapte olmasini bekliyor gibi bir sey. Uyumusuzuz baya o hususta. Takim olamamisiz gibi geliyor.

20260617_015524.webp

Geri
Üst Alt