barış'ın her skor yapamadığı günde tekrar tekrar aynı konulardan eleştirilmesi saçma. adamın müthiş kötü 1 fundemental'inin olduğu ve genel toplamda oldukça verimsiz olduğu ortada. ama dünyada 8-10 kanatta anca bulunan motoru sayesinde ''yıldız'' oyuncunun 5 kere deneyip başaramayacağı pozisyonu 20 kere zolayıp 1-2 kere sonuç çıkarabiliyor. kenan gibi canı isteyince topa dokunan da, arda gibi markaj olunca toptan kaçacak bir yumoş da değil. hiçbir zaman keskinliği, verimiyle de forma bulmadı zaten. sol kanatta etkisizse sağa alırsın sola kenan'ı çekersin. 4 orta sahayla avustralya'yı tutmaya çalışıp verimsiz de olsa 1 şeyler yapmaya çalışan tek oyuncunu oyundan alırsan gole ihtiyacın varken rakip kaleye bile gidemezsin tabi. barış'ın kerem'den bile geride oyun aklı olduğuna katılıyorum ama böyle yeteneksizler ordusu için de her an rakibi zorlayabilecek barış gibi canavarın 45'te kesilmesi bana mallık gibi geliyor. benim gibi bokunuzda boğulun demiştir heralde kulübee devrede oyundan çıkınca.