- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Alpay Asma senden bir yarışma bekliyoruz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagol abi.Zor günler için sakladığım 2 şarkı vardı, 54. yarışmada eğer isterlerse birini Tuncay' a diğerini de Tuna' ya vereceğim![]()
Şimdi okudum önceki sayfaları ,@Aslan Türkoğlu'nun sayesinde şike yapıyormuşuz kedi lobisi için.![]()
Artık yarışmalara yarışmacı olarak katılacağım abiŞimdi okudum önceki sayfaları ,
yalnız Tuncaycığım sen bence Send me angel 'in ahını aldın ondan başına geldi bu![]()
Kedi lobisinden ne zaman şampiyon çıksa ya içerden ya dışarıdan bir darbeye maruz kalarak bir anda karışıveriyorsunuz
@Alpay Asma senden bir yarışma bekliyoruz![]()
Maçı izleme zamanını puanlamayı hesaplamaya verirsin olur biter yaparsın sen yaparÇok beklersin daha.
Şampiyon olsam yapacaktım hafta arası zorlayıp ama yapamam şu an en az 2-3 hafta.
Tez yazımı, düzeltmeler, sunum hazırlıkları,doktora mülakatları, iş mülakatları, son saniyeye kadar devam eden hesaplamalar. 2 gün süren bir şey yapmam çok zor.
Şu uzatmalı süreç bitsin bir zaten terör estireceğim forumda o gaz ile.
Maçı izleme zamanını puanlamayı hesaplamaya verirsin olur biter yaparsın sen yapar![]()
![]()
Ejderlerin engellenmediği, Kedi ve porsuk lobilerinin forum yönetimi içerisinde oluşturdukları paralel moderatörlüklerin sonuçlara etki etmediği 54. yarışmayı kısa süre içerisinde bekliyoruz.
Ayrıca @Aslan Türkoğlu , @Furkan KAN , @Tevfik Aksoy , @Tuncay Van beyler bizim de bu yönetim içerisinde paralel olmayan gerçek halk çocuklarını sokmamız lazım. @Eray ÖZTÜRK abi makamın verdiği rehavetten midir yoksa bir baskı ve şantaj altında mıdır nedir? Pek bir pasif haklarımızı koruma konusunda.
Bu arada benim bir önerim var. Ejderler olarak numaralarımızı alalım. Yarışma oldu mu çevrimdışı olan ejderlere çağrı atalım. Böylece yönetimin çirkin operasyonunu bozmuş oluruz.
Sendede hiç öneri bitmiyor AslanBu arada benim bir önerim var. Ejderler olarak numaralarımızı alalım. Yarışma oldu mu çevrimdışı olan ejderlere çağrı atalım. Böylece yönetimin çirkin operasyonunu bozmuş oluruz.
whatsapp'tan yürüyün beyler. Her ne kadar rakip lobi de olsa sizlere bir sempatim olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. En azından evcil değilsiniz, kalıp dışı ve genç bir lobisiniz.![]()
Sendede hiç öneri bitmiyor Aslan![]()
Alpay'ıda kandırmaya çalışıyor vay çakal Aslan vaySon zamanlarda benim de sana hafiften kanım kaynamıyor değil Alpay.![]()
Bunun intikamı çok kötü olacakSen konuşma. Sayemde yetkilerin elinden alındı. Artık etkisiz elemansın.![]()
Alpay'ıda kandırmaya çalışıyor vay çakal Aslan vay![]()
Bunun intikamı çok kötü olacak![]()
Kedilerin geçmişi çok iyi Alpay yaptıklarımız yapacaklarımızın talimatıdır Alpay bey2 lobi bir olursa samanlık seyran, kediler yalan olur Tuncayyy.
Nelere kadir olduğumu gördün Tuncay. Biraz daha ayağıma dolanırsan sarı üye olmak zorunda kalırsın.Git belanı benden bulma.