53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Zor günler için sakladığım 2 şarkı vardı, 54. yarışmada eğer isterlerse birini Tuncay' a diğerini de Tuna' ya vereceğim :)
Sagol abi.
Ben daha yarismayi dusunmuyorum.

Olur da toplu halde girersek katilirim belki, bundan sonra bize illegal yollar vacip

Ejderlerin engellenmediği, Kedi ve porsuk lobilerinin forum yönetimi içerisinde oluşturdukları paralel moderatörlüklerin sonuçlara etki etmediği 54. yarışmayı kısa süre içerisinde bekliyoruz.

Ayrıca Aslan Türkoğlu , Furkan KAN , Tevfik Aksoy , Tuncay Van beyler bizim de bu yönetim içerisinde paralel olmayan gerçek halk çocuklarını sokmamız lazım. Eray ÖZTÜRK abi makamın verdiği rehavetten midir yoksa bir baskı ve şantaj altında mıdır nedir? Pek bir pasif haklarımızı koruma konusunda.

@Alpay Asma senden bir yarışma bekliyoruz :)

Çok beklersin daha. :)

Şampiyon olsam yapacaktım hafta arası zorlayıp ama yapamam şu an en az 2-3 hafta.

Tez yazımı, düzeltmeler, sunum hazırlıkları,doktora mülakatları, iş mülakatları, son saniyeye kadar devam eden hesaplamalar. 2 gün süren bir şey yapmam çok zor.

Şu uzatmalı süreç bitsin bir zaten terör estireceğim forumda o gaz ile.

Çok beklersin daha. :)

Şampiyon olsam yapacaktım hafta arası zorlayıp ama yapamam şu an en az 2-3 hafta.

Tez yazımı, düzeltmeler, sunum hazırlıkları,doktora mülakatları, iş mülakatları, son saniyeye kadar devam eden hesaplamalar. 2 gün süren bir şey yapmam çok zor.

Şu uzatmalı süreç bitsin bir zaten terör estireceğim forumda o gaz ile.
Maçı izleme zamanını puanlamayı hesaplamaya verirsin olur biter yaparsın sen yapar :D

Ejderlerin engellenmediği, Kedi ve porsuk lobilerinin forum yönetimi içerisinde oluşturdukları paralel moderatörlüklerin sonuçlara etki etmediği 54. yarışmayı kısa süre içerisinde bekliyoruz.

Ayrıca @Aslan Türkoğlu , @Furkan KAN , @Tevfik Aksoy , @Tuncay Van beyler bizim de bu yönetim içerisinde paralel olmayan gerçek halk çocuklarını sokmamız lazım. @Eray ÖZTÜRK abi makamın verdiği rehavetten midir yoksa bir baskı ve şantaj altında mıdır nedir? Pek bir pasif haklarımızı koruma konusunda.

Bu arada benim bir önerim var. Ejderler olarak numaralarımızı alalım. Yarışma oldu mu çevrimdışı olan ejderlere çağrı atalım. Böylece yönetimin çirkin operasyonunu bozmuş oluruz.

Bu arada benim bir önerim var. Ejderler olarak numaralarımızı alalım. Yarışma oldu mu çevrimdışı olan ejderlere çağrı atalım. Böylece yönetimin çirkin operasyonunu bozmuş oluruz.

whatsapp'tan yürüyün beyler. Her ne kadar rakip lobi de olsa sizlere bir sempatim olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. En azından evcil değilsiniz, kalıp dışı ve genç bir lobisiniz. :)

whatsapp'tan yürüyün beyler. Her ne kadar rakip lobi de olsa sizlere bir sempatim olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. En azından evcil değilsiniz, kalıp dışı ve genç bir lobisiniz. :)

Son zamanlarda benim de sana hafiften kanım kaynamıyor değil Alpay. :D

Geri
Üst Alt