#53 Nordin Amrabat

Adam ispanya gibi bir ligte her hafta banko oynuyo, yinede bizim takima donmek icin can atiyor.Helal olsun.

4-5 civarı bir rakama satılacaksa hayır demem ama 2m euroya falan verilecekse yazık derim. gelsin yedek olarak yine iş yapar bizim takımda. hayrodan falan çok daha iyi bir oyuncu bence

Amrabat bu takımda yeteri kadar sans buldu ama olmuyor iste. Satilir inşallah ne bu ne hajrovic ne ontivero seneye takimimizin seviyesinde olmaz.. Hajro yerli olmazsa o da gönderilebilir ontivero kiralik . kendini ispatlamis kapali kutu olmayan adam eksiltmeyi bilen bir kanat alinmali.

Yerine Hajrovic gibi bir adam gelecekti madem neden gönderildi ki bu adam? Bence Hajro boşu boşuna geldi, Amrabat çok daha iyiydi! Önümzdeki sezon Bruma ile kanatlarda şans bulmalı bence...

Yerine Hajrovic gibi bir adam gelecekti madem neden gönderildi ki bu adam? Bence Hajro boşu boşuna geldi, Amrabat çok daha iyiydi! Önümzdeki sezon Bruma ile kanatlarda şans bulmalı bence...

yapma be kardas, amrabat 40 a yakin mac oynadi, bir iki metre dogru dürüz top sürdügüne görmedim. bos alan oyuncusu, ve bizim gibi takima bos alan yok... bos alan olsa bizim affedersiniz ama öküz dicektim az kalsin burak var ya, oda ozaman top sürer. Gören de dicek ispanya da showa basladi...

HAyro da belki türk yapariz diye alindi, ama gel gör ki elin almani ni türk yaparlar bizim kisini yapmazlar, zaten nobre nin babasi da türk dü

Çok boş bi adam, kapanan defanslara karşı bi halt yapamaz, bakmayın İspanya da açık alanda oynuyor. Yerine gelen adam bundan beter çıktığı için sanki çok iyi adammis gibi davranmayın..

Siz boşuna konuşuyosunuz adam gelecem diyo başka bişey demiyo, aklım erdiğinden beri futbol takip ederim böyle yabancı görmedim yemin ediyorum :D

If you are what you say you are , a superstar ...

Then have no fear , the camera is here ...

[attachment=9600:Adsız.png]

Donecegin gunu bekliyoruz .

The STRONGEST WINGER !

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 175
Boyle bi haber var.Niye satmak istememisiz ilginc hakkaten tursu kurcaz herhal.

Galatasaray ile Malaga kulüpleri arasında Nordin Amrabat'ın sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya varıldı. Faslı oyuncu, Malaga forması altında önümüzdeki yıl da La Liga'da kiralık olarak oynayabilecek.

Malaga kulübünden edinilen bilgilere göre Galatasaray Amrabat'ı satma konusunda geri adım attı. Bu oyuncuyu İspanyol kulübüne satmak yerine ikinci yılda kiralık vermeye sıcak bakan Galatasaray'ın, Amrabat'dan gelecekte yararlanmayı planladığı öğrenildi. Malaga'nın bu anlaşmadan memnun olduğu ve kiralık sözleşmesinin sezon biter bitmez imzalanacağı açıklandı. Amrabat, Malaga forması ile sahaya çıktığı maçlarda yaptığı asistlerle takımının ligde kalma mücadelesinde büyük rol oynuyor. İspanyol spor yazarları, Faslı oyuncuyu gösterdiği performans nedeni ile La Liga'nın en iyi yabancı futbolcuları arasında gösteriyor.

Bu aralar adı çok sık kullanılınca biraz seyredeyim dedim bildiğimiz Amrabat işte

hiçbir numarası yok boş yeteneksizin biri

asla bizim takımın seviyesinde değil...

güresci gelecek sene türk oluyordu galiba. yönetim onu türk yapip burada gürestirmeyi düsünüyor olabilir.

Çok iyi bir oyuncu olmayabilir. Ama rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu. Hajrovic'in bu kadar kötü çıkacağını beklemiyordum.

Yabanci kontenjani harcamaya degecek bir oyuncu degil.

Bunlara Eboue, Dany, Chedjou, Hajrovic ve Ontivero'yu da katabiliriz.

Geri
Üst Alt