#53 Nordin Amrabat

Yarim sezon daha kiralansin sonra turk oluyor . Ama bence gerek yok . Su an takimdaki en iyi kanat oyuncumuz. Bruma kiralanmali

satın gitsin ulan ne kiralaması tam fırsatını bulmuşken 3 4m iyidir zararın neresinden dönersen kar hesabı

Satın gitsin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kural gereği yerli sayılması için başvuradan itibaren 5 yıl geçmesi lazım.Yani o iş yatar.

Amrabat bir yıl daha kiralık olarak Malaga'da - Haberleri göster - Sayfa 1 - transfermarkt.tr

Bu nasıl bir vizyondur ?

Adam gelecek sene geri döndüğünde 28 yaşında olacak.

Ya şimdi satılmalı ya da takıma alınmalı. 6 Artı 2 ile yararlı bir yedek olabilir.

28 yaşında satılmaya kalksa piyasası da olmaz, asıl şimdi piyasası müthiş.

Bu yönetim tam bir rezalet Galatasaray için en kötü ihtimal neyse onu gerçekleştiriyorlar .

Amrabat'in takimda tutulup tutulmamasini belirleyecek en önemli unsur yabanci sayisinin ne olacagidir bence.. Sayet bu fenerasyon 5+0+3 den dönmezse Abrabat'a güle güle denilir. Eger 6+2 olursa o durumda ilk 11 olmasa bile kadroda bulundurulabilir.

Kesinlikle gidicekse kiralık verilmemelidir hazırlık maçlarında taktikler denenmeli eğer istenilen verim alınmıyor ise yollar ayırılmalıdır Galatasaray'a karşı ligde çoğu takım defansa kapanıp kontra şeklinde oynuyor buda Amrabat'a açık alan yaratmıyor ve etkisiz hale getiriyor eğer Sivasta Kasımpaşa'da oynasa idi kral olurdu fakat büyük takımlarda işi zor.

Hay hay buyursun gelsin

amrabat-rop.jpg

Hay hay temelli kalsın

Nordin-Amrabat.jpg

Hay hay buyursun gelsin

nordin-amrabat_294061.jpg

Hay hay beni seven gelsin

nordin-amrabat_421528.jpg

@Sergen Zeren @Murat Urhan @Berat YESİR

Beğenmeyip gönderdiğimiz adam harika bir çalım ile güzel bir asist'e imzayı attı.

İlk defa Amrabat'ı izleyeyim dedim , tv'yi açtıktan 2 saniye sonra top kendine atıldı ve soldan kaleye inerek fena bir asist yaptı. :asd:

Helal olsun sana mukemmel oynuyorsun.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Al işte adamı izleyim dedim kırmızı gördü atıldı. Neyse kapattım zaten :asd:

Geri
Üst Alt