#53 Nordin Amrabat

Harikasın Amrabat böyle devam, en az 5 milyon bonservis ile göndereceğiz seni inşallah.

Tam iyi gidiyor bu maç derken yine farkını ortaya koydu helal.

Direk kirmizi görmüş, cezayla sezonu filan kapatip geri göndermeseler bari

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güreşçi İspanya'da kral oldu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sen gel sen gel mübarek adam

gggggg.jpg

Hiçbirşey olmaz bundan

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

hasan tshach'i bile adam eden LUCE bu heriften ronaldinho yaratir (N'DOUBT)

lucescu gelecekse amrabata son bir şans verilmeli derim,oyuncusundan verim almasını bilen hocalar olduğu sürece amrabat katkı sağlayacaktır

Malaga ve Kayserispor'da bulduğu boş alanı bizde bulamıyor,o yüzden sürekli güreşiyor.Gelirse de aynı şey olacaktır.O yüzden para ederken satmak gerek.

Tabi bizim de bu süre zarfında Bruma'yı sağlıklı bir şekilde kullanabilmemiz,Hajrovic ve Ontivero değil de daha net bir kanat transferi yapmamız gerekir.

ya arkadaslar asist yapdi pozisyonu iyi izleyin, bizim ligde bu bos alani bulacakmi? ondan dolayi bize gelse hic bir fark yaratamaz, malaga gibi takimlarda ama iyi is görürür, umarim talibi cikar ve en azindan 5 milyona veririz.

Amrabat iyiydi ama güreşe devam ediyor. Sadece orada temas az olduğu için pek görünmüyor. Amrabat yine gelsin yine aynı Amrabat'ı görürüz ligde.

Hakeme gozluk isareti yapti diye kirmizi gormus, bu ne zamandir beri kirmizi oluyor? Sari kart lik hareket. :DD

Sen gelme kal orda aga.

Devre arasında Galatasaray'dan kiralık olarak geldiği Malaga'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve takımının düşme hattından kurtulmasında büyük pay sahibi olan Faslı oyuncu Nordin Amrabat, Hollanda basınına konuştu.

Villarreal maçında hakeme yaptığı "gözlük" işareti nedeniyle gördüğü kırmızı karta değinen Amrabat, "Biraz sinirlenmiştim. İspanyolcam o kadar iyi olmadığı için hakeme karşı bu işaret dilini kullandım. Kırmızı kart göreceğimi beklemiyordum" derken, yaptığı hareketten duyduğu pişmanlığı dile getirdi. Faslı oyuncu buna rağmen, takım arkadaşlarının olaya çok güldüğünün de altını çizdi.

Takımdaki durumunu ve geleceğini de yorumlayan Amrabat, "Malaga'da mutluyum. Benim oynadığım 13 maçta, bensiz çıkılan 21 maça göre daha çok puan aldık. Malaga'nın satın alma opsiyonu yok, ancak şu ana kadar 2 kere İstanbul'a gittiler ve görüşmeler yaptılar. Malaga'nın yanı sıra başka İspanyol takımlarının da ilgisi var ama halen Galatasaray'a dönmek istiyorum" diye konuştu.

(Ajansspor)

2 Mac ceza + hakeme kendi cebinden 600€ ödeyecekmis hareketi dolayindan :D

Geri
Üst Alt