#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Niye elestiriliyor anlamiyorum. Biz baska bir Amrabat almadik sonucta. Amrabat Kayseri'de de buydu. Tek fark orada oynarken topla birlikte sprint atacak bolca bos alan bulurken, bize karsi dogal olarak kapanan takimlar karsisinda yoklari oynuyor.

Ne getirisi varsa kardir bu saatten sonra. Kulube boru gibi girdi 8.6 milyon Euro. Umarim Fernando Meira gibi talibi cikar Sampiyonlar Ligi'ndeki istatistigine kanan bir takim olursa.

Barnetta, Hoilett, Kalou gibi vasat veya uzeri bir ton adam vardi piyasada bosta. Paramizla rezil oldugumuzla kaldik. Uzerine bir de kurnaz bir futbolcu tuccari kulubun agiz kokusunu cektik.

bizde başarılı olmasını istediğim futbolculardan biri.cok iyi bi çocuga benziyor ama olmuyor malesefp

kazım kazımdan bir artısını göremedim

yakında bu da şino ve didi ye ayak uyduracak,ins yani

adam olmas

kazım - real g

amrabat - Ğ

Kazım bu sene dönüyor di mi beyler? :ayatollah:

Gelecek sezon kesinlikle kadroda olmaması gerek..

Kiralayın gitsin Anadolu takımlarına..

Schalke maçından sonra bu konuya gir 180 derece nedir gör.

baştan söyledik bi yol olmaz diye ama sakalımız yokki lafımız dinlensin A. Albayrak'a sesleniyorum.

Sezon sonunda 3e satsak iyidir :o

şu sırt numarasını adam gibi bişey alsa belki degişir la:o

ne pino nede amrabat bu takimin futbolcusu... pino da egoist her sey sut cekmekti.

Amrabatin bir kere rakibi rahat gectigini göremedim, Aydin bundan on kat daha iyi

Kayseriye helal olsun M.topuz 10+Gökhan Ünal 6.3+Amrabat 8,6 =24,9 milyon € 3 büyük klübe de çok büyük kazık attılar :)

ilk yarıyı ramazanda oruç tuttum ondan oynamıyorum diye geçirdi(sanki tuttugu orucun sevabı bize yazılıyormus gibi) ikinci yine bir ayak yok

Geri
Üst Alt