#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Verilen para umrumda değil 1 milyona gelip böyle oynasa yine laf ederim. Adam berbat durumdaki Emre Çolak'tan forma alamadı uzun süre bunun üzerine söylenecek laf yok zaten. Yapabileceklerini yapmasını engelleyen ne çözemedim.

Oynadımı oynuyor. Schalke maçında baya iş göreceğini düşünüyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Suç Amrabat ta değilki suç Ünal Aysal da. Bu kadar yıldız alırsan beğenmemezlik başlar işte böyle. Gel görki senelerce Sarp lara Barış lara tahammul etmişti bu taraftar :o

Bunun beğenmemezlik ile doyumsuzluk ile pek alakası yok. Amrabat Şampiyonlar Ligi'nde ligdekine oranla çok daha iyi performans sergiliyor. Bunun temel nedeni de süratli bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor. Boş alan buldukça topla iyi çıkan bir adam Amrabat ama ceza sahasına geldiği zaman saçmalamaya başlıyor. Ne doğru düzgün bir pas verebiliyor ne de iyi bir şut atabiliyor. Bunun sebebi bana kalırsa mental eksikliği olması ve çok telaş yapması. Bu konuda kendini geliştirmesi gerekiyor. Yoksa seneye pek şans bulacağını zannetmiyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz garipliğine alıştık. Schalke taraftarları bunu Tv den görürse dalga geçer. Umarım Fatih hoca oynatmaz. Eğer yaradana sığınıp yaptığı onlarca ortadan biri kazara asist olursa, 2 yıl daha başımızı ağrıtacak Konyaspor-Aydın sendromu yaşarız.

Ne desek bos.

kendi arkadaşlarina atamadigi o güzel paslari karşi rakip oyunculara iyi atiyor. tebrik ediyorum kendisini. inşallah seneye bizim takimda olmazsin.

her topu geriye attı

heleki topu kapınca 80. dakikalardaki önü boş olmasına rağmen rieraya atması çıldırttı adamı

Amrabat girince kanattan gelemediler keşke ilk 11de başlasaydı tek forvet oynasaydık

Bazen sacmaliyor akli gidip geliyor gibi mac icinde.

Yürü ya kulum dedi Fatih.Koş dedi,koştu o da.Bu fiziğe biraz futbol eklese 10 numara futbolcu olur.Ama o biraz futboldan bile hiç nasibini almamış

Bakıyorum Riera'ya müthiş bir pas veriyor sonra bir daha bakıyorum bu sefer rakibe müthiş bir pas atıyor:o

Bu takımdan derhal gönderilmesi gereken (yönetimsel, sözleşmesel ve teamüller gereği imkansız ama) Burak ve Hamit'le birlikte 3. oyuncu. Futbol zekası 0.

Sen git abi git bavulunu topla şimdiden. Abdurrahim Albayrağın kazığısın sen.

yakında aynı duruma sneijder düşecek gibi görünüyor bu anlayışla bu formunun tek sebebi terim.

riera'ya gereksiz pas yapmaktan baska bisey yapmiyon bakiyom da panpa

Geri
Üst Alt