#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Adam gibi bir kanat oyuncusu alinmadi su takima be yanarim o 8.6 milyona yanarim

Schalke macında patlama bekliyorum :rolleyes:

sol tarafa Bastos'u alaydık Nordin'in yerine, hem daha ucuz hem daha yararlı olurdu

Sağ açık çıktığı gün iyi oynayacak diye düşünüyorum ki eğer o zaman da iyi oynayamazsa...

Hamit gibi avrupa maçların adamı

O yüzden oynamasından yanayım

Hala Amrabat'tan patlama bekleyenler varmış..Bekleyin tabi beklemek güzeldir..

Mesela bende kaç yıldır lotonun bana çıkmasını bekliyorum..Heralde Amrabat'ın patlama yapma olasılığı, benim sayısalda 6 tutturma olasılığımla aynıdır!

Mesela bende kaç yıldır lotonun bana çıkmasını bekliyorum..Heralde Amrabat'ın patlama yapma olasılığı, benim sayısalda 6 tutturma olasılığımla aynıdır!

Riera'nin "patlamasi" bir sene sürdü, ama siz böyle devam edin. Galatasaray taraftari bir oyuncuyu yerin dibine vurmayi da bilir, göklere sigdirmayi da bilir.

Aydın ve Sabri'yi kaç yıldır bekliyoruz acaba?

Riera'nin "patlamasi" bir sene sürdü, ama siz böyle devam edin. Galatasaray taraftari bir oyuncuyu yerin dibine vurmayi da bilir, göklere sigdirmayi da bilir.

Haklısın fena patladı Riera, adamı sol açıkta Arda'nın yerine aldık adam şimdi sol bek oldu..Evet göklere sığdıramıyoruz hı hı...

bi insanın eli ayağına bu kadar dolaşmamalı.amrabat kime ne ettin de ah aldın lan ?

Birinin Amrabat'a azicik sakin olmasini soylemesi gerekiyor. Drogba da etrafinda heyecanli bir tip gordugu zaman sakinlesmesini soyleyen biri anladigim kadariyla. Umarim Amrabat'a da soyler gereksiz panik yapmamasini.

patlar, patlamaz, tutar, tutmaz, her transferde olabilecek durumlar bunlar, neden bu kadar üzerine gidiliyor amrabatın anlayamıyorum. sürekli adamın bonservisine verilen parayı zikretmek durumu daha kötü yapacak. amrabatın aldığı senelik ücret ortada. elinden geleni de yapmaya çalışıyor. rahat bıraksak artık şu adamı, ona verilen bonservis ücretini adamın sırtına yüklemesek...

Suç Amrabat ta değilki suç Ünal Aysal da. Bu kadar yıldız alırsan beğenmemezlik başlar işte böyle. Gel görki senelerce Sarp lara Barış lara tahammul etmişti bu taraftar :o

Drogba gol attigindaki pozisyonda donmasi super yaa, her gørdugumde gulme krizine giriyorum.

k8jqu.jpg

Geri
Üst Alt