#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ilk yarıda ileri tek top taşıyan oyuncu neden çıktı anlamadım..riera ne defansa nede hücuma birşey katmadı..

kötü oynarken çıkmıyor 40 yılın başında iyi oynuyor derken oyundan çıkıyor futbolcular kadar teknik heyette rezaletti !

Bu adam yerine ısrarla Riera oynasın kanatta diyenler utanmıştır muhakkak.Takımdaki en iyi kanat oyuncusu sevsenizde sevmesenizde.

Adam çıktı dedim herhalde ileride top tutamadığımız için daha iyi top tutabilecek rierayı alarak top tutmayı düşünüyorlar herhalde dedim sonra oyuna aydını aldık amrabattan tarz olarak ne farkı var? iyi oynayan birini çıkarıp aynı tarzda başkasını aldıktan sonra.

oyundan nasıl çıkar hala aklım almıyor takımdaki yırtınan tek oyuncuydu ilk yarıda herkes laubali hareketlerle eskişehire gezmeye geldik havalarındayken bu çocuk topu ileri taşıma ve rakip yarısahaya oyunu yıkma gayretinde olan TEK futbolcuydu bu gün. gerçekten çok kötü oynadık fatih terimsiz gelecek haftalarda çok zorlanacağız futbol namına bugün HİÇ BİR ŞEY yapmadık koca galatasarayın rakip kaleye adam gibi bir tek şutu yok valla şaka gibi.gidişat kötü.

erkan zengini izlese de feyz alsa kanat oyuncusu nasil olur diye

ne riera ne amrabat al birini vur ötekini, ikisi de gerecek sol acik degil. gerci sag acikimiz da yokya o baska konu

Nordin sene başında ne istekliydin bizde birşey oynayacan zannettik:SS:

Gökmen özdenakî hiç sevmem ama ilk defa haklı sanırım;hocam şu adamı solda değilde sağ ayaklı olduğu için bir seferde sağ kanatta dene....

Gökmen özdenakî hiç sevmem ama ilk defa haklı sanırım;hocam şu adamı solda değilde sağ ayaklı olduğu için bir seferde sağ kanatta dene....

Katılıyorum. Bir kez olsun sağ tarafta denenmeli.

Bir anda oyunu değişmeyecektir elbette ama en azından topu sürekli sağ ayağına çekmek yerine aldığı topları biraz daha iyi değerlendirebilir.

sercan 2. kazıklar canımızı acıtıyor agaaaa !

İlk defa küfür etmedim maç izlerken.

Onda da oyundan çıktı.

tipik forum sendromu bir topcu erken oyundan cikmissa rezil oynamistir:)

maci izleyen yok cunku tahminimce:)

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Geri
Üst Alt