#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ibrahim üzülmez'in fas şubesi

Yalnız Sneijder ile birlikte daha iyi oynuyor. Teknik heyet bunu görmüyor olacak ki Amrabat giderken Wesley oyundan çıkıyor..

alper potuk veya serdar aziz için kafa kafaya takas önerilsin. fatih terim'in son 1 senede çöpe attığı milyonlar sercan 3,5 yiğit 3,5 amrabat 8,5 dany 3,75 hamit 2 yazık yazık....

Hamit i bos ver bir gol atsa acilir, ha sag kanat oyuncusu degil oda bi gercek. Sag bek deniyelim bi diyorum su an.

Ama Terim in transferleri de berbat üstüne berbat, bide Sneijder ve Drogba yi begenmeyenler var

hepinize inat her futbolcuya destek !! dun hamit'i gorduk destek verince adamin moreli yuksek kalinca elinden geleni yapti ..

Amrabat da yapacaktir eminim !!

Kendisi Fatih Terim hocanın kazıklarından birisidir.Yahu arkadaş senin hiç mi vizyonun yok,şu Bastos 2 senedir Lyonda dururken inanın 9 milyon gibi bir para verilseydi çok rahat alınabilirdi ama ne gerek var ona,güreşci Amrabat duruken değil mi?

Yönetim transfer işini Fatih terim'e bırakmamakla çok doğru yapıyor bence çünkü kendisi oyuncu seçiminden hiç anlamıyor.

alper potuk veya serdar aziz için kafa kafaya takas önerilsin. fatih terim'in son 1 senede çöpe attığı milyonlar sercan 3,5 yiğit 3,5 amrabat 8,5 dany 3,75 hamit 2 yazık yazık....

S.Aziz / A.Potuk ... bana 10 mac kasedini cikar bakalim haci ..

ama bir mac bize oynadiklariyla bize transfer olanlari gorduk ..

serdar azizde is yok, adamin her macina bakip karar vermelisin.. sadece bize karsi iyi oynuyor bu herif.. hem bursayla sözlemse uzatti, yani almak isteyene daha fazla paraya kakaliyacaklar.. en az 5 milyon isterler ve serdar aziz o parayi etmez.. ama alper potuk bence mantikli bir transfer olabilir ama tabi fiyatina bagli

S.Aziz / A.Potuk ... bana 10 mac kasedini cikar bakalim haci ..

ama bir mac bize oynadiklariyla bize transfer olanlari gorduk ..

Eskişehirliyim Alper i her maç izliyorum Selçuk İnan etkisi yapar dikine gidebiliyor pasları çok iyi 7 milyon alpere çok değil

8,6 milyon €'ya karsi 800.000€ : amrabat vs olcay sahan.. hangi takim karli ? kimse kusura bakmasin, besiktasin antepten yedigi tabata kaziginin aynisini bizde kayseriden yedik..

bence süperligden o kadar paraya oyuncu transfer etmek zaten cinayettir..

süperligde 4 büyükler disinda(hadi trabzonu burak'a verdigimiz 5 milyon yüzünden koydum bunlarin arasina) baska takima oyuncu transferinde maximum 4 milyondan fazla para vermemeye dikkat etmek lazim..

kendi takiminda zamaninda iyi oynayabilir oyuncular ama büyük takimlara gelince %70-90i disindan kipkirmizi ama icinden cürük elma cikiyor..

Bu kazığı sindiremeden bir kazıkta Alper Potuk'tan yiyelimde aklımız başımıza gelsin.

Kulübünde oynadıkları oyun sizi mest etmesin arkadaşlar. Amrabatıda kayseride izliyorduk yardırıyordu. Ama burası Galatasaray, anadolu kulübünde oynayan adam burda o katkıyı veremiyor

Bu başlıgada kazık yetiştiremez olduk

8,6 milyon €'ya karsi 800.000€ : amrabat vs olcay sahan.. hangi takim karli ? kimse kusura bakmasin, besiktasin antepten yedigi tabata kaziginin aynisini bizde kayseriden yedik..

bence süperligden o kadar paraya oyuncu transfer etmek zaten cinayettir..

süperligde 4 büyükler disinda(hadi trabzonu burak'a verdigimiz 5 milyon yüzünden koydum bunlarin arasina) baska takima oyuncu transferinde maximum 4 milyondan fazla para vermemeye dikkat etmek lazim..

kendi takiminda zamaninda iyi oynayabilir oyuncular ama büyük takimlara gelince %70-90i disindan kipkirmizi ama icinden cürük elma cikiyor..

Ben Amrabat için kazık diyemem.Adam parasını çıkarmıştır.CL'de ki 1 maçı Aörabat sayesinde kazanmıştık sanırım.Tabata ile bir tutmak saçma

Geldiginde cok sevinmiştim. Her mac artık iyi olacak diyorum. Ama bende artık ümidimi kestim. Ya arkadas kayserideyken üç oyuncuyu birden geciyordun. Bize geldi, sanki yeminli adam gecmemeye. Dün ceza sahasina yaklasiyor, karşısında bir defans oyuncusu var, gecse, cizgiye inecek. Ama yine klasik hareketini yapiyor:rakibi geciyor gibi yapip, topu sag ayagina alıyor, ve ortayi sallıyor. Baska hic bir sey yapmiyor. Gercekten yazık

Ben Amrabat için kazık diyemem.Adam parasını çıkarmıştır.CL'de ki 1 maçı Aörabat sayesinde kazanmıştık sanırım.Tabata ile bir tutmak saçma

bir maci onun sayesinde kazandik diye parasini cikartmis mi oluyor kardesim? bence öyle degil..

tabata = amrabat

bir an önce gitmeli.

tam bir ömür törpüsü.

kotu oynamadi

{eboue hamit we will win it, davala terim I wanna scream}

Geri
Üst Alt