Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.088
- 1.375
- 2.088
Cevap: #53 Nordin Amrabat
ibrahim üzülmez'in fas şubesi
ibrahim üzülmez'in fas şubesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alper potuk veya serdar aziz için kafa kafaya takas önerilsin. fatih terim'in son 1 senede çöpe attığı milyonlar sercan 3,5 yiğit 3,5 amrabat 8,5 dany 3,75 hamit 2 yazık yazık....
alper potuk veya serdar aziz için kafa kafaya takas önerilsin. fatih terim'in son 1 senede çöpe attığı milyonlar sercan 3,5 yiğit 3,5 amrabat 8,5 dany 3,75 hamit 2 yazık yazık....
S.Aziz / A.Potuk ... bana 10 mac kasedini cikar bakalim haci ..
ama bir mac bize oynadiklariyla bize transfer olanlari gorduk ..
alinlarinda "gerizekali" mi yaziyor![]()
Eskişehirliyim Alper i her maç izliyorum Selçuk İnan etkisi yapar dikine gidebiliyor pasları çok iyi 7 milyon alpere çok değil
Yigit.G etkisi yapmasin da o da dikine giderdi .. :lol:
8,6 milyon €'ya karsi 800.000€ : amrabat vs olcay sahan.. hangi takim karli ? kimse kusura bakmasin, besiktasin antepten yedigi tabata kaziginin aynisini bizde kayseriden yedik..
bence süperligden o kadar paraya oyuncu transfer etmek zaten cinayettir..
süperligde 4 büyükler disinda(hadi trabzonu burak'a verdigimiz 5 milyon yüzünden koydum bunlarin arasina) baska takima oyuncu transferinde maximum 4 milyondan fazla para vermemeye dikkat etmek lazim..
kendi takiminda zamaninda iyi oynayabilir oyuncular ama büyük takimlara gelince %70-90i disindan kipkirmizi ama icinden cürük elma cikiyor..
Ben Amrabat için kazık diyemem.Adam parasını çıkarmıştır.CL'de ki 1 maçı Aörabat sayesinde kazanmıştık sanırım.Tabata ile bir tutmak saçma