Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.968
- 153
- 1.023
Cevap: #53 Nordin Amrabat
vasat anadolu topçusu
vasat anadolu topçusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dün attigi calimi tüm dünya seyretti, baya kisi begenmistir yani. Umarim sezon sonunda iyi bir paraya okuturuz bunu.
O dün attigi calimi tüm dünya seyretti, baya kisi begenmistir yani. Umarim sezon sonunda iyi bir paraya okuturuz bunu.
Niye dükkan mı açacan parasıylaNedir arkadaş bu adamı satma arzunuz, senelik 1 milyon alacak birini bulsana bana bu istatistikle oynayacak, yedek klamayı sorun etmeyecek.
Bulursan tamam yoksa daha yazmayacaksın satalım diye.
Niye dükkan mı açacan parasıylaNedir arkadaş bu adamı satma arzunuz, senelik 1 milyon alacak birini bulsana bana bu istatistikle oynayacak, yedek klamayı sorun etmeyecek.
Abi bana ne yedeginden falan. Yabanci bir yedek cok lüks bir sey bizim ligte, ederi varken satalim gitsin. Onun yerine Bastos gibi mac kurtacak birini bulmamiz gerekiyor. 9 milyonu gömdük zaten Kayseri'ye bari 5-6 milyona alici bulsak da kurtulsak su adamdan.
Erman Kılıç transfer olsa burası yönetime küfürlerle inler. Ayrıca onun zamanı geçti, 2 kupa maçında oynar 1 gol atar. Sezon sonu yollanır. Pas.
Bonservisi geç. Giden gitti bunu saatte 7 kere dillendirmekle bir şey olmaz.
Yabancı yedek niye lüks olsun ne alaka?
Ha buraya banko oynayacak adam alalım tabii o ayrı ona itiraz edemez kimse.
Amrabat su anda CL'de az biraz piyasa yapmis durumda, ona göre birine kakalayalim gitsin iste.Ayni bölge icin iki tane yabanci lüks olur, yabanci sinirlamasini düsünürsek. Bir tane kaliteli sol kanat ve Emre C bence yeter de artar o bölge icin.