#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Hücumda kaybettiği her top kalemize tehlike olarak geri geliyor. Semih' in sakatlandığı pozisyonda yine topu kaybetti, golü zor bela önledik.

3 kişiyi tek çalımla geçtiği pozisyonun swf gif video filan bulan alıntılar mı

adam kırk yılın başı bir çalım attı malzemesi yok ortada:trollface:

İnanılmazdın olm. İnanılmaz. Sen Evra'yı savunmaya hapsetmiş ve gururuyla oynamış adamsın. Kendine gel.

ya kendime övünmek olmasim ama bir cok defa söyle yorum yaptim.. Ligde berbat bir performans gösterecektir.. calim yetenegi cok düsük ve kaleye dogru gitmesinde cok zorlaniyor... ama Sampiyonlar liginde cok bos alan bulacagi icin cok iyi bir performans sergiliyecektir diye yazdim..

Dün yine düsündügümü kanitladi benim icin. Durarak degil de bos alana hareketli halde oynadiginda kat kat daha etkili oluyor hizindan dolayi... bir son vuruslari ve "son pas/asist" yapma konusunda kendisini gelistirirse cok iyi olur... Ayrica ligde ise durarak oynamasindan vazgecmesi sart yoksa önüne gelen yapisiyor kendisine sonra faul var hocam diye mac boyu itiraz ediyor.

O dün attigi calimi tüm dünya seyretti, baya kisi begenmistir yani. Umarim sezon sonunda iyi bir paraya okuturuz bunu.

O dün attigi calimi tüm dünya seyretti, baya kisi begenmistir yani. Umarim sezon sonunda iyi bir paraya okuturuz bunu.

Niye dükkan mı açacan parasıyla :) Nedir arkadaş bu adamı satma arzunuz, senelik 1 milyon alacak birini bulsana bana bu istatistikle oynayacak, yedek klamayı sorun etmeyecek.

Bulursan tamam yoksa daha yazmayacaksın satalım diye.

Bu velet CL'de muazzam oynuyor da ligde bi şey yapamıyor ya ona yanıyorum:) Bi sonraki maça rakip kimse artık sol kanatta kesinlikle başlaması lazım. Ama lgde forma giymesin mümkünse:)

Niye dükkan mı açacan parasıyla :) Nedir arkadaş bu adamı satma arzunuz, senelik 1 milyon alacak birini bulsana bana bu istatistikle oynayacak, yedek klamayı sorun etmeyecek.

erman kılıç bonservisi elinde sezon sonu hemde türk..

Abi bana ne yedeginden falan. Yabanci bir yedek cok lüks bir sey bizim ligte, ederi varken satalim gitsin. Onun yerine Bastos gibi mac kurtacak birini bulmamiz gerekiyor. 9 milyonu gömdük zaten Kayseri'ye bari 5-6 milyona alici bulsak da kurtulsak su adamdan.

Erman Kılıç transfer olsa burası yönetime küfürlerle inler. Ayrıca onun zamanı geçti, 2 kupa maçında oynar 1 gol atar. Sezon sonu yollanır. Pas.

Abi bana ne yedeginden falan. Yabanci bir yedek cok lüks bir sey bizim ligte, ederi varken satalim gitsin. Onun yerine Bastos gibi mac kurtacak birini bulmamiz gerekiyor. 9 milyonu gömdük zaten Kayseri'ye bari 5-6 milyona alici bulsak da kurtulsak su adamdan.

Bonservisi geç. Giden gitti bunu saatte 7 kere dillendirmekle bir şey olmaz.

Yabancı yedek niye lüks olsun ne alaka?

Ha buraya banko oynayacak adam alalım tabii o ayrı ona itiraz edemez kimse. Hatta şart.

Yedekte dursun işte zararı kimse. yabancılarla falan kaynaştırıyor takımı en kötü :D Ceyhun alıyordu onun aldığı parayı.

Bonservisi geç. Giden gitti bunu saatte 7 kere dillendirmekle bir şey olmaz.

Yabancı yedek niye lüks olsun ne alaka?

Ha buraya banko oynayacak adam alalım tabii o ayrı ona itiraz edemez kimse.

Amrabat su anda CL'de az biraz piyasa yapmis durumda, ona göre birine kakalayalim gitsin iste. :D Ayni bölge icin iki tane yabanci lüks olur, yabanci sinirlamasini düsünürsek. Bir tane kaliteli sol kanat ve Emre C bence yeter de artar o bölge icin.

Amrabat su anda CL'de az biraz piyasa yapmis durumda, ona göre birine kakalayalim gitsin iste. :D Ayni bölge icin iki tane yabanci lüks olur, yabanci sinirlamasini düsünürsek. Bir tane kaliteli sol kanat ve Emre C bence yeter de artar o bölge icin.

Gene haklı çıktım diyebiliriz o zaman :D Oraya süper bir adam alırız Bastos tarzı. Amro da yedekte takılır üstelik sağ kanat, forvet ve forvet arkası oynama nitelikleri de var. Böyle rakibin açılmak zorunda kaldığı maçlarda salarız aralara. Yabancı sınırını takma kafaya hallolur o bir şekilde.

Sonradan girmesi daha akıllıca oluyo

Geri
Üst Alt