#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

olmuyor son yılların en kötü transferi

Bir şekilde kakalamak lazım hazır piyasası varken hareketli oyuncuyken :) 4-5 Mn € civarına kakalarız gibime geliyor , Rusya'ya , Katar'a gönderebilirsek 8 Mn € civarı bonservis bile alabiliriz. :)

Çok daha erken oyuna alınmalıydı, Terim'in gereksiz ısrarı ile yumuşacık rakibe karşı 90 dk Drogba ve Burak'ı yorduk. Halbuki 65.dk'dan sonra iki takımda koptu orta sahada kalmadı, tam Amrabatlık maçtı. Ama hoca yorulmuş rakibe karşı kontra için Amrabat'ı alacağına gitti Riera'yı aldı. Riera resmen yokları oynadı, Terim de anladı hatasını Riera'yı beke çekip Amrabat'ı aldı.

Amrabat şu maça 65'te girse çok etkili olurdu.

10 dakika oynadı Amrabata yüklenmenin bir manası yok.. bu adamın tek sorunu takıma tam olarak adapte olamaması eğer kafası rahat olursa çok katkı sağlar takıma ben inanıyorum Amrabata.. bazı renkdaşlar çok fazla abartıyorlar adamı resmen amatör küme topcusu yaptınız iyi oynadığı maç sayısı kötü oynadığı maç sayısından daha fazla.

Amrabat topu aldığında ne yapacağını bilmeden oynuyor. Bu yüzden de çok az maçta kendini gösterebiliyor.

Bu maç evet az oynadı ama bu dediğimi görmek için yeterli.

10 dakika oynadı tamam ama 8 milyon euro etmez.

Ya anlamıyorum, bu adam hiç mi kendini geliştirmek adına bir çaba göstermiyor, tamam kötülüyoruz ediyoruz ama bu adam da olduğu yerde sayıyor birader, sülalesi rahat adamın, anca yatıyor heralde..Vallahi pes!

Emre > Amrabat, hala böyle ve bundan sonra da böyle olacak

konta oyuncusu çalım yetenekleri yeterli değil ama kendi sahamıza kapandığımızda işe yarar madrid deplasmanında gidişata göre şans verilebilir

Tamam mac coktan bitmisti, 10 dakika oynadi ama yine kendisini gösterdi Amrabat. Etkisiz vuruslar, sürekli ice kat edip gectigi adamin onu yakalamasini sagliyor, su hareketleri bir ögrenemedi.

Amrabat basit oynasa ligde vs. etkili olur..

yine topu atti adamin arkasina yine yetisemedi

benden pes ambarad.

Olmicak bu is, yazin güle güle. Bugün niye futbolcu diye sorarlarsa yüzde yüz cocuk ken herkesten daha hizliydi, ve bu avantaj sayesinde gol filan atabiliyordu... ama dandik anadolu defansini filan bile gecemiyor, hic bi yerde ise yaramaz.

Ynt: #53 Nordin Amrabat

10 dakika oynadigi icin elestirmemek cok sacma. 500 dakika oynasa da bu adamin olumlu hareketi 3u 5i bulmaz. Yilin kazigi

yetenek var ama oyun zekasi sabri ile ayni hemen hemen malesef :(

en cok detsekleyenlerdendim aslinda ama ilk 11 oyuncusu olmazi icin cok firin ekmek yemesi lazim. iyi yedek olur simdilik.

Fatih Terim oyuncusuna göre sistem oluşturmuyor. Oyuncusunu sistemine adapte etmek için oyuncusundan bazı değişikliklere gitmesini bekliyor.. Yani Amrabatı Amrabat gibi kabul etmeyip benim istediğim Amrabat olacaksın diyor. Burakta bu taktik tuttu ama Amrabatta ters tepti. Amrabat ezber topçusudur.. Robben de öyle mesela, Hasan Şaş da öyle, bizde bi 10 numara Felipe vardı o da.. Bu tip adamları ezberinin dışına çıkarmak biraz zaman alır..

Ama ben güveniyorum Amrabata.. Fatih Terimin istediği şeyleri kendi yeteneğiyle birleştirirse durdurulamaz bir silah olur.. 8 milyon euro verilmiş bu adama. Ha diyince harcanıp umut kesilmez ki.

Bu arada dünkü sadece 10 dk.lık oyunu için eleştiriliyorsa bu adama takmışsınız demektir kusura bakmayın..

amrabat git biraz kendini geliştirsen yani en azından şut çekmeye ve topu sola götürüp sağa çekip ezbere orta açmandan bıktık ha ezbere oynaman konusunu saymyorum bile inşallah sene sonu 4-5 satarız seni

Geri
Üst Alt