#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ya oda ne sanki beyin kanseri yada aids mis gibi secim yapmak zorunda kaliyoruz.

Amrabattan bisey olmaz, siz simdi dünkü maci amrabat kazandirdysa diyorsaniz, ne diyeyim ben daha ?

Elin Takimlari yedeklerden Shaqiri filan sokuyor bizde Amrabatlara kaldik ya

Elin takımı = BAYERN MÜNIH Onlar da elin takımı yedekten Kaka'yı sokuyor biz Shaqiri'ye kaldık diyorlardır :coffee:

Robben

Carlos vela

Aubameyang

Bunlardan birini alsak keske.he tabiiki önce stoper ve sol bek

Elin takımı = BAYERN MÜNIH Onlar da elin takımı yedekten Kaka'yı sokuyor biz Shaqiri'ye kaldık diyorlardır :coffee:

Bizde o seviyeye gelmek istemiyorumuz, tabiki elin takimi olyuro, sonucta Baskan TOP 10 diyor. Tamam Bayern 3-4 Elit Takimindan biri

yinede kimse diyemez bizim yedekteki adamlarimiz yeterli diye, ne CL icin, nede lig icn

bende diyorum ki Yedek Amrabat, Emre C oturacaksa, Aydin ve Engin otursun.

Ikisi de kat ve kat daha iyi.

emre yedek bile olmaz haklısın ama aydın ve enginde aynı durumda 3'ü de gönderilmeli kanat'a 1.sınıf oyuncu alınırsa amrabatta yedek olur özellikle kapandığımız maçlarda işe yarar

Benim Musleraya takma gibi bi durumum sözkonusu olamaz.. Hatta cidden çok seviyorum O'nu, ama Galatasarayı daha fazla.. Ama Amrabata resmen takanlar var..

Musleraya dönersek Onurdan kaliteli olmayan bi adam yabancı kontenjanını boşa doldurmamalı.. Ondan sonra sol açıklarda Emre Çolaklara muhtaç oluruz.. Muslera sezon boyunca yatıp bugün 2 kurtarış yaptı diye ağzımdan salyalar akacak değil..

sezon boyu yatıyor gerçekten yoksa braga schalke ordu mersin beşiktaş maçlarında eray oynadı zaten :b5:

Öyle veya böyle Drogba ve Sneijder'le en iyi anlasan oyuncu

Bütün sezon boyunca her mac en az 40-60 dk süre aldi, koskoca bir sezon hic bir verim alamadik adamdan. Daha birsey beklenmez bundan, maksimum verebilecegi bu iste takima.

Amrabat 8,5 Milyon Euro etmez görünen köy kılavuz istemez, az süreli oynamasının nedeni bu takımın oyuncusu olmayışıdır.

Oyuna hareket getirdiği çok açık. Ayrıca aşırı mücadele ediyor. Eksiği ise o mücadelesine sonuç ekleyememesi ve bir üst seviyeyi atlayamaması. Parasını falan artık geçiyorum. Çok konuşuldu ve artık sıkıcı hale geldi. Onu unutmak gerekiyor. Ben yedekte olsa memnunum. Umarım daha iyi olur.

Bir kanat oyuncusu düşünün koca sezon çalım atamadan sezon bitsin ve Galatasaray forması giyiyor o adam..

Bence belkide Madrid e 2. maçta gol atacak adam!

Bu adama hakaret etmek istiyorum artık bir insan hatalarından nasıl hiç ders çıkarmaz inanılmaz yani, Ambarat oyunda ise görmemeniz imkansız olan bir kaç kareden bahsedeyim size; sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden topu dağlara taşlara vurması ısrarla her maç dener taça daha çok yaklaşıyor gol yerine, geçmeyen bir pasın adamın içinden geçmesini bekleyerek defalarca aynı noktaya vurarak içinden geçmesini umacak kadar iyimser son olarak ise top kapma konusunda tam bir terminatör ayağıyla filan uğraşmıyor direk smack down müthiş dirsek darbeleri ile indirdiği oyuncu sayısının haddi hesabı yok son maçtada yaptı Schalke maçında da yaptı artık ondan sonra sinirden maçı izleyemedim faul yaptığı yerlerde hep tehlikeli.

Yeteneksiz olursun anlarım ama bu başka bir şey.

Sneijder'den iyi olduğu kesin.

Dün oyuna girdiginde elinin ayaginin titredigini hissettim resmen. O atmosferde ne yapacagini sasirdi. Artilari da var, ama artilarindan cok eksikleri var

Geri
Üst Alt