#53 Nordin Amrabat

Dün maç 2-1 bitseydi çok farkı şeyler yazardım şu konu başlığına.Ancak şimdilik sessizce gideceğin günü bekleyeceğim.Umarım bir daha kadroya giremez.

Haksizlik etmeyelim amrabata! Dany den bir gomlek ustun oyuncu.

Dany nin futbol bilgisi deniz seviyesinde, amrabatinki de ondan bir kaldirim yukseligi ustte.

Netice, ikisini toplasan hakan baltanin futbol bilgisinin yarisina erisemezler.

Bunu sol bek yapmaya çalışanlar vardı.Girdiği ikili mücadelelerin hepsi faul.Gerçi pozisyon penaltı değildi,ama orada o hareketin gereği de yoktu.

Resmen rezalet. Para nasil sokaga atilir sorusunun cevabi Amrabat+Dany'dir.

Yararını da geçtim, artık zarar veriyorsun. Öyle gereksiz bir hareket yaptın ki, yaptığın yapacağın savunmaya da lanet olsun. Hamleyi yapmasan adam ceza sahasının dışına çıkıyor. Eli başı durmaz, sürekli güreşme peşinde. Tez zamanda gidersin umarım.

Yediğimiz ilk gol, Eboue’nin ön libero bölgesindeki adama basması ve quagriella mıdır her ne karın ağrısıysa onu boş bırakması ile başladı. Ardından Amrabat hızla kademeye girecem derken ayağını koydu, Penaltı inandırıcı mı? Değil. Ama bu pozisyonda bize penaltı vermeseler ben söverdim hakeme :D

Yerine Sabri girseymiş keşke.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

günün özeti

bunu dedittirdiyse bize bir oyuncu durum vahim.

anadolu klübündne vasıfsız bir oyuncu alsak en az amrabat kadar oynar. önde al topu oyna geri. güreş faul yap. arksı dönük adama çelme tak penaltı olsun. duracağın yeri bilme sahada boş boş gez.

en azından defans yapar bağrı yanın anadolunun hırçın cocugu kavruk kavruk sağ kanatta al gülüm ver gülüm yapar üstüne de 12 km koştumu tamam sağ kanat çanakkale geçilmezleri oynar.

Juventus maçında bir şanssızlık yaşadı, her futbolcunun başına gelebilir. Şimdi anladım bize sorumluluk almayan futbolcular gerekiyormuş. Performansı beğenilmiyor. Bana göre gayet iyi her maç 2 kere yüzde yüzlük gol pozisyonuna sokuyor,defansa da yardım ediyor. İleride Mancini' nin gözdesi olacaktır.

amrabat'dan kötü mü ? ve yerli....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y5Bf7HLYbyc[/media]

Terim sayesinde yediğimiz kazıklardan biri. Birde yiğit gökoğlan var. Terim'in adamları.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt