Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8[/media]
![]()
Alınma sebebi bu zaten terim böyle kayseri maçında bunu gördü beğendi aldı dany gibi
Ya simdi hep polemik yaratmayalim diyoruz, sakin olalim diyoruz da su konuya girince mümkün degil.
Hala 'adama X mac sans verilse' is yapar diyen futbol cahilleri var - kusura bakmayin artik futbol cahili diyorum. Yahu göremiyormusunuz top ayagina gelince kreatiflik sifir, teknik kapasite berbat, futbol zekasi eksilerde oldugunu? Simdi biz bunu yazinca da 'yeaaaa sen cok biliyorsun xd' gibi yorumlar yapiliyor. Futbol cahillerinden beklenen bir yorum benim acimdan.
Hala bi halt olmayacagini anlamamak gercekten ama gercekten futbol adina cok ayip birsey.
Ama kimlerle tartisiyoruz biz burda? Yukarda bir üyemiz 'su adam 6 mac üst üste oynatilsin yorumlari 360 derece' degisir yazmis. Simdi ben buna ne desem ki bilemedim. En iyisi susmak.
He birde Amrabat'i Ribery ve Keita gibi oyuncularin yanina koyanlari da unutmamak lazim tabi ki. :42: