#53 Nordin Amrabat

Bugün yine müthiş iş çıkardı helal olsun çok büyük katkı verdi her zamanki gibi.

Premier League takimina kiralik gidecek buyuk ihtimal

Çöpe giden 9 m €.

Balta ve Riera'ya calım attı diye alındı adam şaka gibi :D

Ya simdi hep polemik yaratmayalim diyoruz, sakin olalim diyoruz da su konuya girince mümkün degil.

Hala 'adama X mac sans verilse' is yapar diyen futbol cahilleri var - kusura bakmayin artik futbol cahili diyorum. Yahu göremiyormusunuz top ayagina gelince kreatiflik sifir, teknik kapasite berbat, futbol zekasi eksilerde oldugunu? Simdi biz bunu yazinca da 'yeaaaa sen cok biliyorsun xd' gibi yorumlar yapiliyor. Futbol cahillerinden beklenen bir yorum benim acimdan.

Hala bi halt olmayacagini anlamamak gercekten ama gercekten futbol adina cok ayip birsey.

Ama kimlerle tartisiyoruz biz burda? Yukarda bir üyemiz 'su adam 6 mac üst üste oynatilsin yorumlari 360 derece' degisir yazmis. Simdi ben buna ne desem ki bilemedim. En iyisi susmak.

He birde Amrabat'i Ribery ve Keita gibi oyuncularin yanina koyanlari da unutmamak lazim tabi ki. :42:

Bu yorumuna diğer konuda cevap vermiştim ama içim el vermedi bu konuda'da cevap vereyim.Hakikatten!! çok zeki adamsın ki 180 derecenin ters 360 derecenin tersten düze yani aynı noktaya tekrar döndüğünü biliyorsun!! ancak sürekli Forumu takip etmediğin için herhalde transfer olduğu dönem harici sürekli 'eleştirilen aşağılanan' bir Amrabat olduğunu bilmiyorsun... Genel olarak bu böyledir zaten transfer olan her oyuncu transfer olduğunda övülür.Mesela Mustafa Sarp'lı sezonda Mustafa Sarp ilk transfer olduğunda Sergio Busquets ile kıyaslayanlayıp övenler vardı.Hatta daha ilerisi Barış,Elano,M.Sarp üçlüsüyle İniesta,Xavi,Busquets üçlüsünü karşılaştıranlar vardı.Transfer olduğu zaman oyuncu övülür,bu doğaldır.Sadece bu forumda değil sokakta arkadaş muhabbetlerinde bile yeni transfer edilen oyuncu övülür hatta yukardaki örnekteki gibi abartarak...Şimdi bu gerçeklik ortadayken 6 maç üst üste oynayınca bütün düşünceler '360 derece değişir' dememde bir maksat göremiyorum.Çünkü 180 desemde aynı kapıya çıkar 360 derece desemde ilk olarak övülen methiyeler düzülen bir oyuncu için 360 derece laf çevrildiğinde tekrar 'övüleceği' anlamı çıkar.Başlangıçtaki noktaya tekrar ulaşılır ve o oyuncu 'övülür' 180 derece dendiğinde ise 'sövülen' bir adama yine 'övüleceği' anlamı çıkar.Bunu Bilmene rağmen bunu idrak edemeyecek Zeka kırıntısına sahip olmaman beni bağlamaz... Sen matematiksel kafada bakmışsın ancak sözel yönden çok zayıfsın acıdım...

Bana göre Amrabat´in kalitesini ve kumasini göremeyen futbolun temelini anlamamistr, ve sadece skor yorumcusudur. Amrabat bu takima, ligin en gözde kanat oyuncusu olarak geldi. 9 Milyon dolar cok fazla bir para olabilir Amrabat icin ama bu adam katki vermedi demek ayiptir. Adam ilk yarida 50% ilk onbir oynadigi oluyordu ama ikinci yaridan beri nerdeyse sadece sonradan oyuna girmeye basladi. Su kanat sorunu cektigmiz son haftalarda oynamadi bile...

Bu sezon bir kac mac oynadi adam, ama eger bu takim gol kacirma rekorlari kirmasaydi adamin o kisa sürede 7-8 tane assisti olurdu. Bunu cikarip videolar ile kanitliyabilirim. Mesela Real Madrid macinda, dakika 50, müthis bir orta ile Burak´a harika bir assist yapiyor, Gol krali Burak 5 metreden golü atamiyor, atsa skor 1:1 olacak, belki macin kaderi degisecek. Ayni macta birde Umut´a yaptigi assist var.

Gecen sezon nerdeyse her maci yedeklerden gelmesi halde, takimda en cok assist yapan iki üc oyuncudan biriydi.

Sen oynat bakayim Sneijder´i, Burak´i, Bruma´yi, yada Melo´yu iki üc macta bir, ve sadece yedeklerden getir bakayim, devamlilik gösterebiliyorlar mi ?

Birde bu adami niye göndersinler ? Yabanci siniri gelecek sene zaten kalkicak. Bu adama zaten kimse büyük paralar vermez, adam Sabri kadar bile para almiyor yilda. Dursun kadroda, faydali bir oyuncu. Gelecek sezon en az 6+2 gelecektir, bu adami yedeklerden getirmek, oyuna hava katmasi icin bir Lüks´dür.

Real Madrid yada Fenerbahce (Süperkupa ve gecen sene son Lig maci) maclarinda, yani cok önemli maclarda bile, oyuna sonradan girip verdigi katki ortada.

Amrabat cok hizli, cok güclü, ve teknigi de fena olmayan bir oyuncu. Buna benzeyen zaten hic bir Türk oyuncu olmamistir, Gökhan Töre haric. Bazilari teknigi kötü diyor, ama bence cogu zaman heyecenani yenik düsüyor, ve top ayagindan kaciyor. Buda devamli oynamamasindan kaynaklaniyor.

Bakiniz Bruma´nin özgüven ile oynadigi ilk maclari ile Bruma´nin heyecanli ve hata yapmaktan korktugu son maclari. 4-5 adami calim calim gecen cocuk, ayaginda top tutamaz oldu.

Yabancı sınırının kalkacağına güvenmeyin ab gelse bile bir pislik yapacaklar o yüzden kontenjan açılmalı.En azından 5 milyon da olsa iyidir çünkü bekledikçe 9 milyonun parasını çok çıkartamayız.Ha sevmem değil Amrabatı severim ama durum bu.

bu aralar talipleri varken göndersinler,zararına da olsa cıkarmamız lazım elden,1,5 senedir bekle bekle,bi cacık olmaz

satın gitsin artık 3 4 milyon euroya razıyım 5 6 milyon euro felan veren olursa zaten o kulüp kardeş kulüp olarak kabul edilsin

Dünkü maçta denenebilirdi aslında ama mancini tamamen silmiş heralde.

Dun Eboue sag acik oynarken yaptigini tek bir defa bile yapabilmisligi yok.

Kac mac oynadi tek bir kere bile teke tekte adam eksiltememis bir kanat oyuncusunu ben ne yapayim?

Dany gibi bosa yabanci kontenjani tuketen adamlardan biri.

Devre arasi gonderilmeli.

Mancini Dany'e bile forma veriyor, buna vermiyorsa bu adam harbiden kötüdür. Kiralik falan aman ha, direk bonservisiyle ne veriyorlarsa öpüp basimiza koyalim.

terimin büyük transferi nördin amrabat 8,6 milyon Euro bonservis toplamda 5 milyon avro kendine ,al sana 1 milyon etmeyen adama ödenen 13,6 milyon avro, böyyüksün imparatore.

Geri
Üst Alt