#53 Nordin Amrabat

tam epl lik adam fizik gücü yüksek hızlı kontraların adamı geniş alan bolca bulur hull city gibi takımlarda 4 5 m pound iyidir düz mantık yorum yapmayın

Amrabat Sneijder Bruma üclüsünü hicbir macta beraber izleyemedik ki. Simdi hala takimda kalsa rahat oynardi.. burak'tan kanat falan olmuyor!

reyiz [attachment=9346:ayatollah.gif]

Ekli dosyalar

• ayatollah.gif
    ayatollah.gif
    353 bayt · Görüntüleme: 267
Kalsin dedigimde dalga gecenler hajrovich gelsin diyenler simdi bu sayfadan cikmiyor

2 gol 4 asist devam kocum benim !!!

Avrupadaki gururumuz. Hajroviçi top yapıp oynar.

Önümüzdeki yıl kalırsa Türkiye'de ki 5. yılı oluyor sanırsam. Yapılabiliyor mu başvuru falan vatandaşlık için?

hajroviçi oynatmayacaktın amrabatı neden yolladın.çelişkilerle dolu işler yaptık.ama amrabat ta bizi hedeflerimize ulaştıracak kalitede değil.sevindirici olan amrabat transferinden zarar etmeyecegiz gibi gözüküyor.

İyi iyi en azından 5 milyon €'dan aşağı satmayız.. Allah aşkına Amrabat dönsün demeyin adamı sopayla kovalayarak gönderdik ben istemiyorum dönmesini bazı futbolcular bazı sistemlere uymayabiliyor Amrabat da bizim için öyleydi..Dönerse eski leş formunu izleriz..

ayni söyledigim gibi Amrabat´in La Liga´da sergiledigi basarili performans yaniltmadi. Bu forumdaki dahilern futboldan ne kadar anladiklarinin bir kanitidir Amrabat. Helal olsun aslanima, restmen bir hava getirdi Malaga´ya. Yabanci siniri yeniden 6 arti 2 olacak ise bu adami yenden takima katmamiz gerekir.

2 adim atsa 3.sunde yere dussek hajrovichi izletiyolar bize

Ozledik seni aslanim

En cokta topu 30 metre ileri atip topa kosmak yerine rakiple bogusmani ozledik

@Emre İnan Kardeşime katılıyorum. Hajro denen çakma kanat için böyle bir Kaliteyi yolladık. umarım seneye clye giden takımlarda oynar bize karşıda bir tanede sallar. üzülürsem adiyim.

Amrabat ı övenleri görünce gülüyorum bizde yaklaşık 1.5 sezon oynadı futboldan çok güreşti bir de burda bize laf çarpmışlar futbol dahileri felan diye kusura bakmayın ama istiyorsa Malaga yı Şampiyon yapsın benim takımımdan uzak dursun.

Amrabat ı övenleri görünce gülüyorum bizde yaklaşık 1.5 sezon oynadı futboldan çok güreşti bir de burda bize laf çarpmışlar futbol dahileri felan diye kusura bakmayın ama istiyorsa Malaga yı Şampiyon yapsın benim takımımdan uzak dursun.

Senin takımında Bruma dısında Amrabattan daha iyi bir kanat oyunmcusu varmı peki ? bir düşün.

Geri
Üst Alt