#53 Nordin Amrabat

Bundan iyi para kazaniriz bence.

yahu adam malagada azıcık oynayınca yıne ıyı gozukmeye basladı bıze..hatırlayın bızde nasıl gurestıgını bızden uzak olsun da ıstedıgını yapsın ayrıca bızı ıstedıgımız noktaya ulastırcak adam ne amrabat ne hajro..

Amrabatta Dany de yetersiz adamlar. Asıl ilginc olan sey, dunyada Amrabat ve Dany den kotu olan 3 5 futbolcu arasindan Hajrovic ve Burdisso yu nasil sectiler. Bu adamlari gordukten sonra haliyle guzel gorundu Amrabat ve Dany gozumuze.

Ne yazik ki Amrabat ve Dany nin gidisiyle guc kaybettik, transferler onlardan da kotu ve yetersiz cikti.

Amrabat ve Dany seneye de yollanmali, mümkünse bonservisleriyle. Burdisso zaten ilk uçakla dönsün geri, Hajrovic in de Turk olmayacaksa takimda kalmasinin bir anlami yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keşke 5 e satsak ispanyada herhandi bi takıma da kurtulsak . Amrabat açık alan topçusu malaga ya kim kapanır ? o yüzden göze böyle hoş geliyor. Bize kim açık oynar öyle ? Karşında kapanmış bir takım varsa amrabat hiç birşey yapamaz . Bize topu aldımmı 1-2 adam geçicek bir ilazım farkındamısınız öyle bir adam bizim takımda yok en iyimiz Sneijder bile 1-2 adam çalımlayıp önünü boşaltamıyor.

2 adim atsa 3.sunde yere dussek hajrovichi izletiyolar bize

Ozledik seni aslanim

En cokta topu 30 metre ileri atip topa kosmak yerine rakiple bogusmani ozledik

Hele o sol kanatta, topu usulca sağına çektikten sonra kafasını dahi kaldırmaya gerek duymadan yaptığı ortalar. Üşüyoruz Mücahit başgan..

Temiz adam idi gitmesi gereken o kadar gereksiz varken amroyu yolladilar

keşke 5 e satsak ispanyada herhandi bi takıma da kurtulsak . Amrabat açık alan topçusu malaga ya kim kapanır ? o yüzden göze böyle hoş geliyor. Bize kim açık oynar öyle ? Karşında kapanmış bir takım varsa amrabat hiç birşey yapamaz . Bize topu aldımmı 1-2 adam geçicek bir ilazım farkındamısınız öyle bir adam bizim takımda yok en iyimiz Sneijder bile 1-2 adam çalımlayıp önünü boşaltamıyor.

Iste sorun aynen bu kardesim. Kayseri ye karsi kimse 2 büyüklere karsi kapandigi gibi kapanmaz. Orada rahat rahat oynayabiliyordu, nasil olsa yeterince alan var.

Bize gelince bi bakti alan bulamiyor, buna ragmen ilk sezonunda bence "okay" diyebilecegimiz bir performans sergiledi. Tabi kendisine ödenen parayi göz ardi edersek. O paranin zaten aciklanabilir hic bir mantikli yönü yok. Yani ilk sezonunda bence ortalamaydi, ama özellikle Sampiyonlar Liginde (bol alan) buldugu icin yine etkili oldu. Mesela ilk grup macinda Manchestera karsi fena degildi, ondan sonraki maclarda yaptigi asistler de ortada ama ligde yetersiz kaliyor alan bulamadigi icin.

Malagaya gitmesi hem kendisi icin hem de bizim icin cok güzel bir karar oldu. Gördük ki Amrabati muhtemelen fazla zarar etmeden elden cikarabilecegiz. Bence geri dönmesi kötü olur. Ingiltereden bile müsteri bulabiliriz bu sergiledigi performans ile. Hull City, Stoke gibi takimlar bayilir böyle topculara. En az 5 Milyona satariz diye düsünüyorum.

Sezon sonu iyi bir fiyata satılmalı , gerçekten iyi piyasa yaptı.

İspanya'ya giderse 5 Mn € garanti daha yüksek olma ihtimali de çok yüksek.

İngiltere'ye giderse 5 Mn £ garanti daha yüksek olma ihtimali de yine çok yüksek.

amrabatı sever ve beğenirim ama bizim futbol karakterimizle kendi tarzı uyuşmadı maalesef

ama iyi topçudur amrabat en az zararla satalım bari

hatırlayın sneijderle çok iyi bir uyumu vardı. sneijder amrabatı sürekli rakip defansın arkasına kaçırıyordu. özellikle cl maçlarında da iyi oynadı ama türkiyede yabancı sınırında kabak amrabata patladı. hiç kadroya giremedi oynadığın dada hazır değildi.zaten. amrabat iyi futbolcu ama bize gelirse yine olmaz zaten gelemez 8 yabancı sınırı varken çok zor o iş. 5 milyona malagaya satılabilirmi bilmiyorum adamlar batmak üzereydi galiba.

Gidince kıymete bindi adam olaydıda doğru dürüst topunu oynasaydı ne hali varsa görsün üçe beşe bakmadan satalım.

Yönetim bir hata yapmasa bu Adam EN AZ 5 Milyona satariz.

Hic bir Klüple görüsmesinler,Amrabatin degeri her mactan sonra yükseliyor,Sezon Sonunda mutlaka iyi teklifler alicagiz Nordin icin.

Yönetim bir hata yapmasa bu Adam EN AZ 5 Milyona satariz.

Hic bir Klüple görüsmesinler,Amrabatin degeri her mactan sonra yükseliyor,Sezon Sonunda mutlaka iyi teklifler alicagiz Nordin icin.

İşte Malaga'yla anlaşılmış sanırım, zaten İstanbul'dalardı.. En son durum ne bilmiyorum.

Geri
Üst Alt