#53 Nordin Amrabat

amrabat-eboue-chedjou-burak 4lüsünün satışından ciddi gelir bekliyorum (20 civarı). piyasası olan oyuncular ne kadar beğenmesekte. gelecek parayla iyi bir forvet ve kanat oyuncusu alabiliriz

Bu adamı beğenmeyenler Hajrovic'i beğeniyor? Adam geçen sene Burak kral yaptı oynadığı maçlarda hiç değilse pozisyona sokuyor. Bu sene 16.iken geldiği takım Malga'yı kaleci Willy ile ilk 10'a taşıdı.Eğer Hajro yabancı kalacaksa gitsin ve Amrabat kalsın en azından +2de durur sorun çıkarmaz.

6+2 sınırı olursa yedekte neden olmasın ki. Bizde aldığı yıllık ücret gayet makul bir seviyede yedekte faydalanmak için.

Güreşi evet ama ileride bir şekilde top saklayabiliyor en azından.

güreşçi dediğimiz adama şu an resmen muhtacız, takım o kadar berbat durumdaki amrabat yıldız olurdu valla şu takımda

Keşke şu anda kadroda olsaydı. Bugün oynayan kadroda takımın en kaliteli oyuncusu olurdu.

En az 5 Mn € gelir bekliyorum (daha da üstünde bir rakam olabilir) , öyle de olmalı daha altında bir rakama satılırsa gerçekten yazık ki Avrupa'da ilk 10'a girecek takım oyuncusunu iyi bir performans sergilese bile iyi pazarlayamıyor demek olacak.

"Galatasaray'a döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Yalnızca Barcelona veya Real Madrid'den teklif gelirse La Liga'da kalırım."

Demeçlerine göre seneye geri dönmek istiyor. 6+2 geliyor zaten. Kesinlikle kadroda kalmali. Adamı boşu boşuna gönderdik yerinide dolduramadık.

# tapatalk #

forumun yüzde 80'i bu adama burun kıvırıyordu herzaman savunmuşumdur Amrabatı şimdi ispanyada oynadığı topu görüyorsunuzdur birde yerine hayrovic,ontivero gibi amatör kümede bile zor oynayabilecek kazmaları getirdik.

Agabeyim kapaklari takmaya devam ediyor forumun ust duzey futbol bilgelerine

6+2 olacaksa gelsin işe yarar her türlü, Hayri'den falan daha çok katkı vereceği kesin

En az 5 Mn € gelir bekliyorum , Bruma varken Amrabat'a gerek yok kaldı ki Hajrovic yerli olamayacak bence ve iyi bir Dünya Kupası geçirsin de satalım diye dualar edeceğiz , Ontivero'da kiralanır büyük ihtimalle bulunursa Avrupa'dan bir takıma bulunmazsa STSL'den bir takıma. Yerli kanat oyuncularına yükleniriz diye düşünüyorum , çünkü çok eksiğimiz var bu alanda.

Geri
Üst Alt