#53 Nordin Amrabat

Amrabat'ın top sektirişini gördünüz mü, ne düşünüyosunuz? :D

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

+3 için daha iyisi olmaz geçen yıl birçok maçta sonradan girip iyi işler yapmıştı eğer 5m üstü teklif yoksa kalmalı

Galiba Olimpiakos ile 4M Euro karşılığında prensip anlaşmasına varmışız. İyi para.

Ucuza satmaktansa (1-2 milyon € civarı) +3 için biçilmiz kaptan.

umarim yedekte bekliyecek 3 oyuncudan biri degildir amrabat derhal gönderilmeli kimse malagada oynadi futbola aldanmasin türkiye liginde o sekilde oynatmazlar

büyük ihtimalle kalacakmış bu iyi oldu +3de yedekten girip hızı ve fiziğiyle geçen sene şlde özellikle baya katkı yapmıştı ama 11de oynamasın

reis topcu elimizde para edecek tek acik oyuncusu

mantiktan uzaklasmis renkdaslarin ise yerine para etmeyen adamlari yazip sonrada amrabati 4 e 5 e satalim demeleri icler acisi bir durum lakin o kadar para edecek topcumuz bile yok:)

Amrabat >>>>>>>>> Hajrovic doğal olarak. Hem karakteri hem futbolu.

Rubin'e verelim işte Gökhan'a karşılık.

Bu adamı Hajrovic gibi karakter yoksunu bir herif yüzünden gönderdik. Hajrovic başımıza neler açtı gördük. Amrabat yalvarıyordu kalmak için. Ve gerçekten Galatasaray’ı seviyordu bu adam. Böyle bir adamı gönderip, yerine daha kötüsünü ve karakteri sorunlu bir adamı alıp, kulübü zarara sokanlara şahsen ben bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum. Amrabat’tan da bugüne kadar yaptığım bütün acımasız yorumlara göre özür diliyorum.

Geri
Üst Alt