Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.054
- 35.179
- 3.758
Ben emre abinin göt yalamasi yerine Emre'yi aldığımız için çok şanslıyız maçın her anında skor üretebilir ve adası ölü at gibi ota boka sakatlanmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toptan çok uzaklaştı sağ kanatta. Sivas'ta az oynamadı o tarafta ve takımın lideri olduğu için ayağında topla çok fark yarattığı maç da olmuştu. Bugün çizgiye basınca yeni ve daha önemlisi büyük takımda oynama psikolojisiyle fazla sindi. Çok daha fazla sorumluluk alması lazım. 2. yarı daha merkeze geçince açıldı zaten. Beleşe böyle bir potansiyel şu aşamada Florya'da petrol bulmak gibi bir şey oldu bizim adımıza.
Hızlı bir kanat alıp,Emreyi 8 numara kullansak daha iyi olmaz mı ?
Olabilir. Taylan'la Emre iyi bir 2'li olur. Ama bence hızlı kanat için Sekidika'dan faydalanmalıyız. Alabileceğimiz başka bir adamın da çok daha hazır geleceğini zannetmiyorum. Sekidika yeteneksiz bir adam da değil, neden hiç değerlendirilmiyor bilmiyorum. Ama 2 kanat için de iyi bir alternatif olabilir. Kılınç zaten çizgiye atabilmemiz için fazla çok yönlü bir oyuncu. Sonunda merkezden fark yaratabilen bir adam bulmuşken çizgiye hapsedeceğini sanmıyorum hocanın da.