#54 Emre Kılınç

Allah analı babalı büyütsün.

Çocuğu şanslı gelir de kendisini sol kanatta görürüz nihayet inşallah.

sent via GSC

hasan şaş 17 asist yaptı 2006 da.sen ne kadar asist yapacan lan?15 tane yeterli.kanattan cizgiye in,içeriye cevir topları

Bu çocuk iyi oynar kötü oynar önemli değil kafasını kullanarak oynaması büyük nimet .. yanında akıllı topçular oldukça formu daha da artıyor.. bugünkü savunma katkısı da muazzamdi

Gerçekten Anadoludan gelen diğer yerliler gibi değil çok zeki aklını kullanıyor maşallah maşallah diyelim. Bugün belki hücumda yeteri kadar insiyatif almadı ama işin defans kısmında muazzam bir oyun ortaya koydu gerektiğinde geriye gelip ilk pası alan adam oldu gerektiğinde rakibi bozan adam oldu

Ne diyelim Emre emeğine sağlık aslanım benim :tbr:

pire gibi arslanım

Bugün oynadığı topa bayıldım. Her tarafa koştu bastı.
Teşekkürler Emrecim ;)

Çok karıştırıyor ceza sahasını çok hoşuma gidiyor bu huyu. Şu an oynadığı bölgeye uyum sağlıyor yavaş yavaş. Sol iç okan buruk tarzı bi dinamo görevi üstleniyor. Sivasta ki gibi şutlari genelde kanatta yapıyordu ve daha skorerdi. Hatta geldiğinde de gole daha yakındı ancak mecburiyetten ve orta saha orijinli topçu eksikliğinden dolayı kanat orijinli ama kalabalık orta sahaya geçiş yaptığımız için güzel şutlari ve gollerini tam sergileyemiyor. Ben bu bölgede kendini geliştirmesini çok istiyorum çünkü çok büyük potansiyeli var o bölgede 6-7 yıl boyunca üst düzey performans gösterebilir.

Emreninde performansını çok beğendim,biraz silik bi görüntüsü vardı ilk maçlarda ama son 3-4 haftadır ve özellikle bugün daha diri,daha belirgindi sahada

genelde hücum gücü defansif yönüne göre daha önde ama bu maçta dengelemiş gördüm ve mücadelede,alan kapatmada,preste takım halinde iyi oynamamızda en önemli oyunculardan biriydi

şut özelliğini kullanamıyo yada pozisyonmu bulamıyo ne şut atması lazım şutu iyi çok oyuncumuz yok zaten emrede atmazsa hiç olmaz

Daha bugün ilk asistini yapmis baya sasirdim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fatih Terim anladığım kadarıyla orta sahanın sol ve sağ iç oyuncularını pas becerisi olan saha görüşü yüksek ve aynı zamanda dribling yapabilen topu ileri getirebilen oyunculardan kurmak istiyor Emre Kılınç'ı ısrarla sol iç oynatmasının temel sebebi de bu sanırım ki Emre Kılınç da gerçekten yeni görevine çabuk alıştı büyük katkı veriyor üstelik Rize maçında işin defans yönünde de acayip katkı verdi oyunun iki yönünde de etkili olabilmesi büyük avantaj

Aynı sebeple İrfancan haberleri çıktığı zaman Fatih Terim'in onu çok istemesini de bu yüzdendi sanırım ama Emre Kılınç o istediği katkıyı veriyor şu anda Fatih Terim'e sağ iç için de bu Emiliano Buendía tarzında bir futbolcu daha bulmak lazım

Geri
Üst Alt