#54 Emre Kılınç

Boyle bir kirmizi yedikten sonra bir kac mac tribunde kalmasi iyi olur.

Hatalarindan ders cikarir inşallah,sol kanatta da oynamaya baslarsa umarim gormek istediğimiz performansi verir

Bu herif geçen sene ceza sahası dışından hayvan gibi yapistiriyordu geleni köreltiyoruz lan.

Bu sezon tüm maçlarda oynayan tek topçumuz olma unvanını kaybetti.

Çok aptalca 1 kırmızı gördü.

Eger 25-26 yasina gelmis prof bir topcu bu kadar salakca bir faul yapiyorsa ne kadar yetenekli olursa olsun Galatasaray'da isi olmamali.

Ben böyle aptalca kırmızı kart gören başka bir oyuncu tanımıyorum...
Dokundu dokunmadı orası ayrı ama arkadan öyle girilmez...
Dünyanın neresinde olursa olsun kırmızı kartı görürsün...

Eger 25-26 yasina gelmis prof bir topcu bu kadar salakca bir faul yapiyorsa ne kadar yetenekli olursa olsun Galatasaray'da isi olmamali.

Bu kadar cabuk oyuncunun ustunu cizmeyin hocam. Yaptigi faulun salakca oldugu konusunda hemfikirim.
Elinin disiyla tokat atar gibi, rakibe celme takayim derken yanlislikla tabaniyla asil tendonuna daldi.
Rakibin henuz kendi sahasinda ve tac cizgisinde olmasi da bu yaptigi hareketi daha da gereksizlestiriyor.
Hemfikiriz.
Ama bir akil tutulmasiyla futbolcu harcanmaz. Ayrica bu adam bu yasina kadar kirmizi da gormemis. Belli ki bu tip hatalari genelde yapmiyor. Hizli gelisen atagi Yugoslav faulu ile durdurayim dedi. Akillica da bir dusunce ama beceremedi.

Ben bu sene Emre'yi begeniyorum. Bekledigimden de fazla katki verdi. Transferi oncesi iyi bir yedek olur demistim ama Taylan ile orta sahaya mucadele gucu getirdi. Bu takim bir cikis yasadiysa bunda Taylan-Emre uyumu onemli rol oynadi.

Bu nedenle kendini toparlamasini ve hatasindan ders alip daha da guclu geri donmesini umuyorum.

2 dk sonra Marcao daha beterini yaptı hem de 10 kişiydik. Ona gösterilmeyen tepkinin 10 katı Emre'ye gösterilmiş.

Gülüp eğlendiğiniz Antu kafasından farkı yok çoğunuzun, neyseki cezasından sonraki maç kadrodaki yerini alacaktır.

Takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var, olacak.

Son düzenleme:
Kusura bakmayin da yonetim ortaligi atese vermeliydi. " De Souza ve Gustavo'ya verilmeyen kartlarin diyetini Emre mi odedi?" Oyle rakip oyuncu degil, isim vererek soyleyeceksiniz. Hala sinirim gecmedi. Takkk rahatca kirmiziyi cikardi. Digerlerine yemiyor tabi

Emreye niye kızıyonuz 70 yaşında hocası olur olmaz her sene kendini attırıp bi sürü mac kacırıyo hocasından oyuncusuna takımda disiplin mükenmel dua edin marcaoyu atmadı yüzde bin beşyüz kırmızi kartlık hareketti

ayağının ucuyla 1 metreden ne kadar sertlik yapabilirse artık bunun taktik faul olduğunu anlamayan art niyetli bir insan evladı olmayan bir mahlukatın gavatça bir kararıyla ihraç oldu
objektif olacağım diye saçmalayanlar var
şu pozisyona fenerde kırmızı çıkma ihtimali var mı sayın objektifler?
sert sakatlayıcı hareket mi?
gole giden adam mı?
5 dakika sonra marcao bir faul yapıp sarı gördü ona kırmızı verse bişey demem ama bu faule kırmızı kart veren hakeme söverim ve dönüp arkama bakmam.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niyeti taktik faul olabilir o zaman celme takarsın veya çekersin adam arkadan çok sıkıntılı girdi. Müdahale daha net olsa adamın ayağını eline verebilirdi. Kırmızıya yakın pozisyon Avrupa da bundan daha agirina kırmızı vermiyorlar. Ama bu tip pozisyonlarda direk çalıyorlar kırmızıyı. Çünkü topla oynama , iyi niyet yuzde 1 bile yok pozisyonda..

2 dk sonra Marcao daha beterini yaptı hem de 10 kişiydik. Ona gösterilmeyen tepkinin 10 katı Emre'ye gösterilmiş.

Gülüp eğlendiğiniz Antu kafasından farkı yok çoğunuzun, neyseki cezasından sonraki maç kadrodaki yerini alacaktır.

Takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var, olacak.
Pozisyonları dikkatle inceleyen ve futbolun ruhundan anlayan Emre'ye kızar zaten. Marcao da kırmızılık ama adam topa giriyor. Bu ayak basmalar her maç oluyor kimi hakem kırmızı veriyor kimi hakem de en ağırına bile sarı gosteriyor. Avrupa da bile böyle . Topa girerken ayağa basmalar , elle oynama ,kafa topunda dirsek meselesi bunlar blu pozisyonlar gibi futbolda kırmızı da oluyor sarı da oluyor. Emre'nin yaptığı topla oynama imkanı yokken aekadan sert ,sakatlayici ve kötü niyetli bir faul kırmızı kart net. Bu seviye de futbolcu böyle yapmamalı.

Yaptigi hareket o kadar elestirlecek bi hareket degil, orda o adam cok hizlanmisti ve o pozisyon gol olsaydi Emre'ye niye indirmedin ,gibi elestiriler gelecekti ,dogrusunu yapti ama ayaginin oraya gelmesi sansizlikti bence, kirmizi bile degil rakibe zarar verecek bi hareket degildi o

Geri
Üst Alt