#54 Emre Kılınç

Kesinlikle silinip atılacak bir adam değil. Sol iç için konuşuyorum tabii. Kısa mesafede hızlanması bir anda rakip savunmanın dengesini bozuyor. Pasları iyi. Baskıdan çıkmamız için önemli. Temposu yeterli. Atılan golde de topu sürdüğü yer ve pasın zamanlaması çok iyiydi. Özgüvenini geri kazandığı taktirde bunları her maç yapabilir. Ancak inisiyatif kullanması şart, risk almadan oynarsa vasat bir oyuncu olur.
solun güçlü olmasından her daim bahsetmişimdir

Emre yi bizim taraftar hep hücum yönüyle düşünüp performansını ölçüyor -ki dün hücum olarak da iyiydi Muhammet’in golünde kaleciden döner diye öne kaleye doğru hareketlenmesi bile müthiş- ancak işin defans tarafında müthiş işler yapıyor ve gözden kaçırılıyor bu Emre değerlendirilirken. Dün Osayinin soldan attıkları kontrol edemediği topta falan hemen osayi ayağından kaçırınca aldı çıkardı böyle gözümüze görünmeyen çok faydalı işleri var. Ben çok beğeniyorum Emre’yi böyle devam.

Bizdeki yeri sol iç oldu artık, bence. Ortadaki hareketliliği fark yaratıyor. Üzerine düşüldükçe, orada oynadıkça daha iyi olacaktır. Mohamed'in varlığı da kendisi için şans. Onun boşalttığı alanlara girerek çok ekmek yiyebilir.

Kötü yav , iyi olmasını ümit ediyorum ama çok çekingen oynuyor.

Alıp yapıştırsan kaleye dağa taşa gitse de birşey demeyecek konumdayim.

Hata yapmaktan korkmamali , daha fazlasını denemeli.
✍✍

Dün önceki haftalarda yapmadığı şeyleri denedi.
Daha önceleri hata yapmayayım diye çok korkak oynuyordu.

Fenerin Kocası

sağ kanattayken topu sola yana pas atmaktan bir işe yaramıyor. sol içte oynamasında fayda var.

Daha iyi olacak, daha önce oynamadığı bir mevkide oynuyor. Seneye daha iyi olacak görelim bakalım. Taylan geçen sene nasıldı şimdi nasıl ?

Emre yi bizim taraftar hep hücum yönüyle düşünüp performansını ölçüyor -ki dün hücum olarak da iyiydi Muhammet’in golünde kaleciden döner diye öne kaleye doğru hareketlenmesi bile müthiş- ancak işin defans tarafında müthiş işler yapıyor ve gözden kaçırılıyor bu Emre değerlendirilirken. Dün Osayinin soldan attıkları kontrol edemediği topta falan hemen osayi ayağından kaçırınca aldı çıkardı böyle gözümüze görünmeyen çok faydalı işleri var. Ben çok beğeniyorum Emre’yi böyle devam.
Çok doğru gösteriş yapmıyor hoca ne diyorsa onu yapıyor. Neden şut denemiyor sürekli diyorlar çünkü hoca talimat vermiş besbelli. Sivasta 9 şutu vardı hatırladığım sadece bir maçta düşünün. Sivasta ki gibi serbest kanat ta oynamıyor bildiğin on libero merkez karışımı sağ iç oynuyor ikinci yarılarda sol içe kayıyor. Niteliksiz eleştiriliyor ama fatih hocanın istediği 2000 okan buruğu görevini yerine getirmeye çalışıyor. Binevi dinamo görevini üstleniyor.

Hoca Emre Çolak çıkarmaya çalışmadığı her an verimli çocuk. Çolak karakter olarak itici, sipsi, vurdumduymaz bir herif olabilir de ergenken bile bambaşka bir yetenekti. Kılınç da savunması iyi, tekniği orta, şutu, ortası olan bir eleman. Merkeze yakın kullanıldığı her an hocanın da katkılarıyla ligin üstünde katkı vermeye devam edecektir. Tek sıkıntısı karakter olarak sıyrılamamasıydı, dünkü sezonun en büyük galibiyeti de bu konuda yardımcısı olur diye umuyorum.

kendisini beğeniyorum, klasik Türk duygusallığı var sadece.

Geri
Üst Alt