- 6 Eylül 2014
- 83.262
- 56.825
- 4.283
Topun geldigi yere vursa golaga sen bu topu nasıl stopere vurdun ya
Ekli dosyayı görüntüle 113847
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topun geldigi yere vursa golaga sen bu topu nasıl stopere vurdun ya
Bugun top girmedi bi turlu ama oynadigi mevkiye gore hucuma katkisi inanilmaz, bitirislerini gelistirmeliaga sen bu topu nasıl stopere vurdun ya
Bu adam da geriye donuyorsa ileri oynayan oyuncu bulamayiz zatenBu adam hep geri dönüyor topu aldığında.
Akabinde hep geri pas
Öldürüyo beni..
Bugün yine yetişemediği adama tekmeyi atıyordu, ya da attı tam hatırlamıyorum.
Bazi futbolcular lider karakterlidir bazilari sadece caliskandir. O saydiklarin lider karakterli yani en ufak hareketleri bile etkileyici olabilir karakter derken oyun karakterinden bahsediyorum. Emre Kilinc, Taylan, Saracchi gibiler ise her an full konsantre olmali hata yapma sanslari yok ve iyi diyebilmemiz icin 0 hatayla oynamalilar cok iyi diyebilmemiz icin en azindan skor da uretmeliler ama hicbir zaman oyunun lideri olamazlar.Yahu ruhsuz dediğin adam sahada ne kadar mücadele veriyor farkında mısın ? Emre Kılınç'ın Taylan'ın ve Saracchi'nin verdiği mücadeleyi çok göz ardı ediyoruz
Forumda herkes Arda'ya Belhanda'ya Feghouli'ye Donk'a tapıyor bunlar süper adamlar sadece bunlar futbolcu geri kalan herkes çöp herkes işe yaramaz zannediyorlar
Hedefim sen değilsin yanlış anlama reis sadece bunları söylemem gerekiyor bugün gördük Donk'lar Belhanda'lar Babel'ler karşısında mücadele eden koşan bir rakip gördüğü zaman ne olduğunu
Sivas'tan alışık osimdiden siralayin küfürlerinizi
bu zeminde tamamen kaybolur bu
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk